Douglas Franco´nun darbesiyle acı içinde yerde kalan golcü oyuncunun durumu yarın yapılacak kontrolleri sonrası Kayserispor maçında oynayıp oynamayacağı netlik kazanacak.

Spor Toto Süper Lig´in 21. haftasında sahasında Kayserispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor´un başı sakat oyunculardan kurtulmuyor. Karadeniz ekibinde son olarak Muhammet Demir sakatlar kervanına katılırken bu oyuncunun Kayserispor maçında oynayıp oynamayacağı yarın yapılacak olan kontrollerden sonra netlik kazanacak.

Bordo-mavililer, Teknik Direktör Hami Mandıralı yönetiminde Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Karadeniz ekibinin antrenmanı öncesi taraftarlar futbolculara tatlı ikram etti, Hami Mandıralı´ya da çiçek vererek Kayserispor maçı öncesi başarı dileklerinde bulundu. Kolundaki sakatlık nedeniyle 4 hafta takımdan ayrı kalacak olan Güray Vural da antrenman öncesinde saha ortasında yapılan toplantıya katıldı. Sağ kolu askıda olan oyuncu, kulüp doktoru ve Hami Mandıralı ile bir süre görüştükten sonra fizyoterapist eşliğinde salonda çalıştı. Trabzonspor´un antrenmanına sakatlıkları süren Okay, Mehmet Ekici, Cardozo, hasta olan Musa Nizam katılmadı. Onur Kıvrak ve Bosingwa ise takımla birlikte çalıştı.

MUHAMMET DEMİR ŞOKU

Bordo-mavililer, antrenmana ısınma hareketleriyle başlarken, ardından yan top çalışması yapıldı. Daha sonra ise çift kale maç oynandı. Yapılan çift kale maç sırasında golcü oyuncu Muhammet Demir, Brezilyalı stoper Douglas Franco´nun arkadan darbesiyle bir anda acı içinde yerde kaldı. Kulüp doktoru ve masörlerin müdahale ettiği Muhammet´in başına toplanan takım arkadaşları ve Teknik Direktör Hami Mandıralı da sakatlığın ciddiyetini gözlemlemeye çalıştılar. Takımda yaşanan üzüntü nedeniyle Hami Mandıralı, çift kaleyi bitirdi ve futbolcuları soyunma odasına gönderdi. Yaklaşık 10 dakika süreyle sağlık ekibinin saha ortasında müdahale ettiği Muhammet Demir, sağ ayak bileğine yapılan tedavinin ardından, kulüp doktoru ve görevlilerin yardımıyla sahayı terk etti. Ayak bileğine ciddi bir darbe alan Muhammet Demir´in kesin durumunun çekilecek MR´ın ardından belli olacağı belirtildi.

MUHAMMET DEMİR DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA

Öte yandan bordo-mavili kulüpten Muhammet Demir hakkında açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bugün yapılan çalışmada Douglas´ın müdahalesi sonrası antrenmanı bırakmak zorunda kalan Muhammet Demir´in yapılan muayenesinde doku hasarı tespit edilmemiş olup tedavisine başlanmıştır. Oyuncumuzun durumu yarın yeniden değerlendirilecektir" ifadelerine yer verildi.