Atölye katılımcıları bir ay boyunca, Gazeteci Yazar Enver Aysever’in rehberliğinde gözlem, bakış açısı, anlatım biçimleri, kurguyu oluşturan unsurlar ve kurgu çeşitleriyle ilgili çalışmalar gerçekleştirdi. Hayal gücünü kullanarak yazma becerilerini geliştirmek isteyenleri Mudanya’da buluşturan atölyenin katılımcıları, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Yazar Enver Aysever’e teşekkür etti. Gazeteci, hekim ve tiyatrocuların yanı sıra özel sektör çalışanlarının bulunduğu farklı mesleklerden katılımcılar; kitaplar üzerine konuşulan, tartışılan, düşünülen bir eğitimin son gününde düşüncelerini paylaştı. 

VERİMLİ VE DEĞERLİ
Bugüne kadar yazım teknikleri ve doğru okuma ile ilgili verimli dersleri geride bıraktıklarını kaydeden Günnur Ataokay, “Mudanya Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu atölye çok verimli bir şekilde geçti. Severek ve beğenerek takip ettiğimiz, gazeteci, araştırmacı ve yazar Enver Aysever ile böyle bir atölyede buluşabilmek bizim meslektaş olarak çok fazla bilgiye doğrudan ulaşabilmemizi sağladı. Okuduğumuz ve okuyacağımız kitapların yazarı ile bir araya gelmek de bizim için çok değerliydi. Mudanya Belediyesi’ne ve Enver Aysever’e teşekkür ederiz” dedi. 

YENİ UFUKLAR
Mudanya’da yaşayan Şerife Tekin ise “Okuma yönünden ufkum daha çok genişledi. Umarım gelecek günlerde yazmak istediklerimi yapabilirim” ifadelerini kullanırken, katılımcılardan Banu Demirağ ise atölye ile ilgili şu yorumda bulundu: “8 yıldır Mudanya’da yaşıyorum. Böyle bir buluşmanın gerçekleşmesi benim için hem sürpriz oldu hem de farklı bir pencereden bakma heyecanı duydum. Bu buluşmaları gerçekleştiren Mudanya Belediyesi’ne müteşekkirim. Ayrıca ciddi bir özveriyle, bu yoğun temposunda zaman ayırabildiği için Enver Aysever’e de çok teşekkür ediyorum.” Yazar Enver Aysever eğitimin sonunda katılımcılara hediye ettiği kitaplarını imzaladı. Atölyenin ikinci dönemi ise 22 Kasım Cuma akşamı başlayacak. (Mudanya Belediyesi Basın Bürosu)

Göl Yazıevi'nin konuğu Serdar Uslu Göl Yazıevi'nin konuğu Serdar Uslu