Mine Cansu MAZI-Mustafa TANITAN

Henüz bir yılını doldurmamış Ayyıldız Spor Kulübü gerçekleştirdiği örnek faaliyetlerle adeta parmak ısırtıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Yıldırım Halk Eğitim Merkezi ile Ayyıldız Spor Kulübü kuşak sınavı düzenledi. 4 ayda bir yapılan taekwondo kuşak sınavına yaklaşık 200 sporcu katıldı. Sporcular bir üst kuşağa geçmek için ter döktüler. Sporcuların bu heyecanına veliler de ortak oldular.

CENTİLMENCE MÜCADELELER

Yıldırım Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Kenan Doğru ve “Milli sporcuları yetiştirmeyi hedefledik” diyen Ayyıldız, Spor Kulübü Başkanı Kerim Gürsel Çelebi'nin de katılarak, "Kuşak sınavına katılan sporcu kardeşlerim ile velileri, hakem arkadaşlarım ve değerli hocalarımız dört ay aradan sonra bir kuşak sınavı için burada bulunmaktayız, centilmence mücadelelere sahne olacak sınava hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. Ferdi spor dalı olan Taekwondo'da sporcuların yeterlilik için gereken kuşak sınavlarından önce sizlere Atatürk'ün, ‘Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ şeklindeki sözlerini hatırlatmak istiyor, bütün sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum" şeklinde bir konuşma yaptığı etkinlikte, hak eden sporcular bir üst kuşağa terfi ettiler. 

EMEKLERİN KARŞILIĞI ALINDI

Taekwondo Milli Takım Antrenörü Mücahit Altıner ve eski milli sporcumuz Aylin Kadıoğlu öncülüğünde gerçekleştirilen ve centilmenlik çerçevesi kapsamında yapılan kuşak sınavına. Yıldırım Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri ayrıca Ayyıldız spor kulübü antrenörleri Nevzat Yaşar, Vesile Rabia Yeter ve Firuze Toraman da müsabakalar süresince öğrencilerine verdikleri emeklerinin karşılığını almanın mutluluğunu yaşadılar.

Başkan Bozbey: “Marka değerimize sahip çıkalım” Başkan Bozbey: “Marka değerimize sahip çıkalım”