Fatih AKKUŞ

Milli Takımlar Teknik Direktörlük koltuğuna Şenol Güneş’in getirilmesinden sonra Kırmızı Beyazlıların üstüne deyim yerindeyse güneş doğdu. Özellikle en çok tepki alan isimlerin başında olan Emre Bölezoğlu bile takıma o kadar güzel ağabeylik yaptı ki sihirli dokunuş takıma uğur getirdi. A Milli Takım 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu ilk maçında Arnavutluk’u deplasmanda Burak ve Hakan’ın golleriyle 2-0 mağlup etti ve oynadığı futbolla takdir topladı.

EFSANE GERİ Mİ DÖNDÜ?

Oynanan karşılaşmadan sonra “Acaba tekrar eski günlere döner miyiz?” sorusu sosyal medyada futbolseverlerce sıkça sorulmuş durumda. Özellikle paslaşma ve baskı iyiydi. Karşılamada defans hattının ufak hataları dışında sıkıntısız bir maç izledik. Alınan sonuç herkesi memnun etse de devamında neler yaşanacak merak konusu. Oynanacak ikinci karşılaşmada belli olacak bu…

BURAK VE EMRE FORMAYI ÖZLEMİŞ

Özellikle uzun süre sonra kadroya dâhil olan Emre ve Burak formaya nasıl hasret kaldıklarını oynadıkları futbolla gösterdiler. Şenol Güneş’in takıma dokunuşu şu anda işlemiş gibi görünüyor. Bunu zaman gösterecek ve bu zaman içerisinde neler olacak hep birlikte göreceğiz ancak genç kan ve hoca değişikliği Lucescu’dan sonra ilaç gibi gelecek.

Bursaspor’da Afyonspor hazırlıkları sürüyor Bursaspor’da Afyonspor hazırlıkları sürüyor

BU DAHA BAŞLANGIÇ

Maç sonrası açıklama yapan A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, herkesin mutlu olması için mücadele etmek istediklerini ve alınan galibiyetin devamının geleceğini altını çizdi. Bütün oyuncularının sahada elinden geleni yaptığına vurgu yapan tecrübeli teknik adam, “Düşündüğümüz akıcı oyun eksikti ama oyuncu kalitemiz onlardan çok daha iyiydi. İyi sonuçla morali bugün yakaladık ama bu işin başlangıcı. İyi bitirmek gerekiyor. Asıl bize lazım olan Moldova maçıyla elde edilen başarıyı devam ettirmek. Genel olarak havamız iyi ancak oyunda pas yüzdesini daha yüksek yaparsak, daha farklı bir skora gidebiliriz” ifadelerini kullandı.