İzzet GÜNAY

Makine Mühendisliğini bırakarak iş hayatına atılan Serter Cesur hayranı olduğu Manzara Cafe’yi üç yıl önce devralarak hayallerindeki işletmeyi oluşturmuş. Tamamen müşteri memnuniyeti ve hizmet odaklı olan işletmesinde organik ürünlerle bütün menülerini özenle hazırlayan Serter Cesur ve ekibi geniş ve organik ürünlerle, kendisine özel sunumu ile müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımış. Mevsiminde yaptığı özel reçeller, salça ve sos tarzı menüleriyle, hamur işleri vb. Cesur’un 41 çeşit ürün ile sunduğu menüden tadanlar 41 kere maşallah diyor. 

DİYET MÜŞTERİLERİ UNUTULMAMIŞ

Hem göze hem damak tadına hitap eden menüsüyle diyette olan müşterilerini de unutmayıp onlara özel hazırladıkları diyet pizzalarla hizmette sınır tanımıyor Cesur… Genç neslin çok hoşuna giden hamburger çeşitleri ile müşterinin çok beğenisini alan bir özel lezzetle de tercih sebebi olmuş.

KAHVALTININ TADINA DOYUM OLMUYOR

Her tür reçelden tutun da organik ve bölgesel bal, pekmez, yöresel peynir çeşitlerinin yanı sıra zeytinyağlı ve yeşilliğin her çeşidi ile de bol çeşit ile göz dolduruyor. Hele İsmi ve sunumu Cesur’a ait olan süslü Manzara’yı mutlaka denemelisiniz. Serter Cesur’un ifadesi söyle: “Kendi yemeyeceğimiz hiçbir ürünü mekanıma bu güne kadar sokmadım. Gıda sektöründe çalışmanın verdiği özel sorumluluk gereği her ürünü çok titizlikle seçiyor ve denetliyoruz. Hijyen en önemsediğimiz nokta. Bunun yanı sıra ürünlerin günlük ve taze oluşundan tutunda, muhafaza edilmesine kadar çok titiz davranıyoruz. Protokol ve iş adamları gibi çok özel müşterilere hitap ettiğimizin bilincinde olarak tüm müşterilerimizi ayırt etmeksizin elemanlarıma da bu özenle çalışmayı ilke edindirdim.”

Bursa’da 2023’ün son, 2024’ün ilk bebekleri dünyaya geldi Bursa’da 2023’ün son, 2024’ün ilk bebekleri dünyaya geldi

NEDEN AÇIK BÜFE DEĞİL?

Cesur şöyle açıklıyor neden açık büfe modeli bir sunum yapmadıklarını: “Bizler müşterilerimizin buraya sadece uygun fiyat ve menü zenginliği için gelmediğini ettiğimiz sohbetlerden anlıyoruz. Gıda sektöründe farkındalık yaratmak da güven çok önemli. Bizler bu güveni sağladık önce. Mutfağımız müşterilerimizin de gözlerinin önündedir. Bir de daha sıcak ve samimi bulduğumuzdan açık büfe yapmak yerine, 41 çeşit ile eksiksiz bir kahvaltı sunuyoruz. Biten ve talep edilen her ürünü tekrar tazeliyoruz. Bunun da bizlere has bir özellik olduğunu zannediyorum.”

GECE YARISINA KADAR

“Gece 24’e kadar açığız ve inanın geceleri bile kahvaltı sunumumuz devam ediyor” diyen başarılı işletmeci, “Talep olduğu sürece de bu böyle olacak. Bizim sunduğumuz 2 kişilik kahvaltıyla normalde 5-6 kişi doyar diye düşünüyorum. Çekirge Manzara mutfağında  kahvaltı kültürünün  ayrı bir yeri vardır. Zengin ızgara menümüz için şirketimiz ihtiyacını, Türkiye’nin et kalitesi ve lezzeti en yüksek bölgeleri arasında olan Balıkesir, Bursa çevresinden karşılamaktadır. En önemli önceliğimiz olan  müşteri memnuniyeti ile Çekirge Manzara olarak farkımızı ortaya koymaktayız, kendimizi sürekli yenileyerek menümüze her geçen gün çok özel, lezzetli ve harika ürünler eklemekteyiz. Ayrıca mekânımız özel gün ve cemiyetlerinizde de sizlere özel fiyatlar ile hizmet veriyor” açıklamasını yaptı. Biz Manzara Cafe& Kahvaltı’ya haber için gittik ve müdavimi olduk. Son söz olarak da diyoruz ki bu lezzetler ve Manzara Cafe tadı tarif edilmez yaşanılır.