Fenerbahçeli futbolcu İsmail Yüksek, Bursa’da gençlerle buluştu Fenerbahçeli futbolcu İsmail Yüksek, Bursa’da gençlerle buluştu

Biz kimiz, Cesar Grup Ümraniyespor kim ama kader ağlarını tersten örünce stadı bile olmayan bir proje takımı Bursa’ya lider geliyor ve üstüne 9 uncu dakikada attığı golle maçı 80 dakika galip götürüyor.

Allah’tan Yalçın Efendi derin uykudan uyanıp ya herrü ya merrü ile 72’de Burak Kapacak’ı oyuna alıyor ve 76’da on kişi kalmamıza rağmen 80 dakika yenik götürdüğümüz maçı 2-1 alıyoruz ve lideri koltuğundan indirip silinen puanımıza rağmen 12 puana ulaşıyoruz.

Bu takım borçları ile boğuşurken tabelası kapalı iken idealleri olan dediğimiz Yalçın Koşukavak ile anlaşmış ve Lato dışında gençlerle yola çıkmıştı.

Tabela açılınca daha iyi olacağız diye alınan son durak futbolcuları takımın önünde takoz oldu ve kötü oynamaya başladık.

Bak Yalçın Hocam!

1. Formayı hak edene ver!
2. Sakatlık ve cezalı durum yoksa içinde Kubilay ve Burak  Kapacak olmayan bir kadro çıkarma!
3. Kaleci Çağlar 22 nci dakikadan sonra  orta sahada oynamaya başladı. Böyle devam ederse ligin en komik golünü yemeye aday olduğumuzu bir kenara yaz!
4. Bu maçın iki kahramanı var. Birisi oyuna girdiği andan itibaren sağda rüzgar gibi esen ve taraftarı da inandıran Burak Kapacaktır. İkincisi on kişi oynayan ve savunma güvenliğini terk eden Bursaspor’a karşı arkaya adam kaçıracak sistemi kurgulamayan Ümraniyespor hocası Ahmet Taşyürek’ tir. Sana yazan bir şey yoktur bunu unutma! 

Bu sezon işimiz çok zor olacaktır ve bu başkan ve yönetime rağmen ligde kalacağız ve inanmak çok zor ama belki de Süper Lige çıkacağız.

Bu galibiyet bizi aldatmasın. Eksiğimiz çok zor ve çok çabuk dağılıyoruz.

1 nci ligde VAR yok ve özellikle uzak deplasmanlardaki olumsuz saha koşullarında rakibe ve hakeme tribün baskısı çok olacaktır.

Ben gerçekten bir semt takımı olarak tepede emanet oturan Ümraniyespor’u indirdik diye sevinmiyorum ama  akılsızlık bedeli olarak cebimizden çalınan üçpuanı yerine koyduğumuz için seviniyorum.