İzzet GÜNAY

La Vinia Cafe&Restaurant birkaç ayda sektörde çok hızlı yol aldı.  ‘Just like your home’ (Evinizde Gibi) sloganıyla dostların buluşma yeri olarak açılan kafeteryada mesleğinin erbabı baristaların hazırladığı ürünlerden, organik sabah kahvaltılarına, annelerimizin gönüllerini ortaya koyarak yaptıkları hamur işlerine kadar modernlik ve doğallık bir arada sunuluyor.

Sadece son bir hafta içinde Umutcan Göksu’nun biricik aşkı Elif Vurucu’ya evlilik teklifi ve ‘Evet’ cevabının ardından dostlar arasında düzenlenen nişan törenine, CHP Nilüfer Kadın Kolları Yemeği ile kadın dayanışmasına, Çiğdem ve Alper Cevahir çiftinin biricik prensesleri Elya için düzenledikleri doğum günü partisine kadar her gece farklı bir etkinliğe imza atan işletme özel günlerin mekanı haline geldi.

Bursa’da 2 bin kişinin katılımı ile arabaşı şöleni yapıldı Bursa’da 2 bin kişinin katılımı ile arabaşı şöleni yapıldı


İNSANIN KEYFİ DE EROZYONA UĞRADI
İşletmeci Tülin Mındık yaptığı açıklamada;  “Benim gençliğimde hepimizin bir mekanı vardı. Kendi evimiz gibi hissettiğimiz. Yanımızda bir arkadaş, bir partner olmasa bile gittiğimizde keyif aldığımız. İşletmecisiyle, personeliyle dost tadında diyalogda olduğumuz güzel, küçük, bir o kadar da sıcak mekanlar… 2000’ li yılların başında maalesef ki birçok şeyde olduğu gibi bu keyif de erozyona uğradı. İşin keyif kısmından uzak, tamamen ticari kaygıyla açılan,  yan yana vagon gibi dizilmiş, ye-iç-kalk mantığıyla açılmış zincirleme franchising cafeler... Ben işletmemde özlediğim, eksikliğini her zaman hissettiğim bir şeyi başarmak istedim. Belki çok daha fazla gider, belki çok daha emek ve belki çok daha sabır ama arkadaşlarım, dostlarımda başardığımı, başardığımızı söylüyorlar. Bu etkinliklerimiz her geçen gün artarak devam edecek. İşletmemiz iki katıyla; her türlü özel cemiyetleriniz, düğün, nişan, kına eğlenceleriniz içinde çok müsait. Sloganımızdaki gibi samimi ortam ve rahatlık burada her zaman devam edecek” ifadelerini kullandı.