Fatih AKKUŞ

Uludağ Kadın Basketbollun sponsoru Doruk oldu Uludağ Kadın Basketbollun sponsoru Doruk oldu

Bursaspor taraftarının her yıl geleneksel olarak 14 Şubat etkinliği bu yıl da gerçekleşiyor. 14:00’te yapılması gereken idmanı 16:00’ya alan Aybaba takım ile taraftarı bir araya getirecek. Özlüce’de ise o meşhur beste çınlayacak “Bu gün sevgililer günümüz Bursa kutlu olsun aşkıma”

OKAN BURUK, KONUŞMASAN ARTIK

Daha önce de yaptığı açıklamalarla hedef tahtasında kendisini bulan Okan Buruk Bursaspor maçı öncesinde “Rakibimizde bizim gibi kümede kalma mücadelesi veriyor” demesi ve her hâlükârda yeneceğiz gibi cümleler sarf etmesi hem taraftarı, hem de Samet hocanın tepkisine neden oldu. Bu maçla birlikte çıkışa geçmek isteyen Timsah bu cümlelerle motive olup en azından artık nelere sebep olduklarının farkına varmalı.

ARAZİLER NE DURUMDA

Daha önce çıkan haberlerde Dereçavuş’ta bulunan arazinin satıldığı söylenmişti. Biz ise bu konunun muhatabı ile görüşüp gerçekleri bu satırlardan sizlerle buluşturmuştuk. Bazı yöneticilerin çevresine yakın olan gazetecilere verdiği yalan yanlış bilgiler yüzünden bilgi kirliliği oluşmuş olsa da işin aslı arazi satışının olmadığıdır. Arazinin 17 milyon civarında satılması beklenirken onun çok altında bir satışa başkanın onay vermediği de gelen bilgiler arasında. Bursaspor'un bir süredir satılıp, satılmamasıyla alakalı yoğun görüşmeler gerçekleştirdiği Dereçavuş'ta bulunan 33 dönüm arazi ihaleye çıkıyor. Bugün çıkacak ihale ile 11 milyon TL alt limit ile satışa çıkarılan arazi Pazartesi günü bitecek olan ihale ile yeni sahibini bulacak. Ömer Faruk Şahin'in yoğun mesai harcadığı arazinin satışıyla büyük bir yükten de kurtulmuş olunacak.

Bursa-Rize maçında Meler düdük çalacak

Spor Toto Süper Lig'de 22. hafta heyecanı 15, 16, 17 ve 18 Şubat günü oynanacak maçlarla yaşanacak. Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden yapılan açıklama ile haftanın hakemleri de belli oldu. Dün MHK Başkanlığı görevinden ayrılacağını açıklayan Yusuf Namoğlu, son kez hakem atamalarını yaptı. Namoğlu, atamaların gerçekleşmesiyle birlikte bugün istifasını TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e sunacak. Merkez Hakem Kurulu tarafından belirlenen listeye göre haftanın maçlarında görev alacak isimler şöyle:

15 Şubat Cuma

20.30 Evkur Yeni Malatyaspor - Beşiktaş: Cüneyt Çakır

16 Şubat Cumartesi

13.30 Akhisarspor - MKE Ankaragücü: Halis Özkahya

16.00 Bursaspor - Çaykur Rizespor: Halil Umut Meler

19.00 Fenerbahçe - Atiker Konyaspor: Fırat Aydınus

17 Şubat Pazar

13.30 Büyükşehir Belediye Erzurumspor - Demir Grup Sivasspor: Bülent Yıldırım

16.00 İstikbal Mobilya Kayserispor - Göztepe: Serkan Tokat

16.00 Trabzonspor - Aytemiz Alanyaspor: Suat Arslanboğa

19.00 Kasımpaşa - Galatasaray: Ali Palabıyık

18 Şubat Pazartesi

20.00 Antalyaspor - Medipol Başakşehir: Mete Kalkavan