Yıldırım’da ’Kudüs Bizim Neyimiz Olur’ söyleşisi Yıldırım’da ’Kudüs Bizim Neyimiz Olur’ söyleşisi


 Gökhan GÜNDOĞDU-İzzet GÜNAY

Kuşak Modaevi Bursa’da gelinlik, nişanlık, kaftan vb. sadece size özel tasarımlarıyla kendini özel hissedenlerin tercih ettiği mekân. Altıparmak Caddesi Aydın Apartmanı / Numara: 67/B adresindeki yeni showroomu ve atölyesinde günlerce süren el emeği ve göz nuru ile tasarlanan gelinlik, nişanlık ve özel kıyafetlerinizle dünyada tek olmak özelliğini taşıdığınız gibi, Dilek Kocakuşak markasıyla da hayatınızın en önemli gününü bu özel markayla ölümsüzleştiriyorsunuz…

ÖMÜRLERİ ETKİLEYEN ELBİSELER

Dilek Kocakuşak, Bursa’da kendi branşının üstatlarından. Elbette her moda evi özel kıyafetler diker. Fakat Dilek Hanımın farkı ne biliyor musunuz? Bir sohbette diyor ki; “Ben 17 yaşında bir liseli kızın mezuniyet törenindeki heyecanını bugün hala yaşayabiliyor ve hissedebiliyorum. Yine biliyorum ki benim onun için hazırladığım o kıyafet hem onun karakter ve kişiliğini yansıtacak hem de ömrünün sonuna kadar hiçbir zaman unutulmadan, her sohbette uzun yıllar konuşulacak. Hatta belki de ilk aşklar başlayacak ve o elbise ömürlerinin sonuna kadar hafızalarına kazınacak. Tekstil Şehri Bursa'mızın gururla taşıdığı bu unvanın ünü ülkemiz ve ülkemiz dışında bilinmektedir. İpliğin ve ipeğin merkezi olan Şehrimiz bir çok markanın üretimini sağladığı konfeksiyon sektörüne tedarikçi şehir bayrağını taşımaktadır. Naçizane bizler de Yurt içi ve Yurt dışı dünya markalarının tasarımlarının ham maddesi kumaşın bizlerin yorumlarıyla ve tarihimizin de dokularıyla harmanlayarak kişiye özel tasarımlar ile tüketiciler üzerinde görme gururunu taşıyoruz.” 

SİZE HAYALLERİNİZİ 
ANLATMAK KALIYOR

Dilek Kocakuşak sözlerine şöyle devam ediyor; “Kuşak Moda evi gelini olmak bir ayrıcalıktır. Çünkü burada size özel değer verilir. İlgiyi her çizgisinde, duyguyu her dokunuşunda hissedersiniz. El emeğimiz, göz nurumuzla hayalleriniz şekillenir. Tıpkı yüzlerce gelin gibi. Kuşak Moda evi gelini olarak mutluluğa uğurlanırsınız. Modacıların astronomik rakamlarla sadece üst gelir gruplarına hizmet ettiklerini görüyorum. Benim gönlümde eğer başarabilirsem üst gelir grupları yanı sıra alt gelir, hatta dar gelirli ailelere dahi hitap edecek ürünleri piyasaya sunmak, Bursa ve bölge halkını kalite ile uygun fiyata tanıştırmak istiyorum. Bunun için Bursa kumaşların üretim merkezinde olduğumun bilincindeyim, Bursa İpeğinin bir marka olduğunu bilerek kullanıyor ve en güzel şekilde tasarımlarımı bu bilinçle yapıyorum. Bilhassa en zor olan özel küçük beden ile büyük beden çalışmalarımın çok başarılı olduğunun söylenmesi beni ayrıca mutlu ediyor. Dilerseniz kendi tasarımlarınızı da istediğiniz şekilde oluşturabilirsiniz. Kuşak Moda evi klasik el işçiliği ve vücut tiplerine göre özel dikim yaparak, sınırsız modeller üretir. Gelin adaylarına daha kaliteli hizmet verebilmek için randevulu sistemle çalışmaktayız. Burada her bütçeye uygun çeşidimiz çok bol. Ben tüm dostlarımızı bir kahvemizi içmeye, tanışmaya işletmeme bekliyorum. Çekinmesinler, gelsinler, fiyatlandırma konularında mutlaka bir çözüm yolu buluruz.” www.kusakmodaevi.com sitesini ziyaret edebilirsiniz ve 02242237512 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.