Osman GÜRÇAY

Mütevazı ve karakterli ağabeylerin yanına monte edilen gençler kendilerinden beklenen performansın üzerine çıkarak, takım bütünlüğünde kimsenin beklemediği bir başarıya imza attı ve sekiz maçta beş galibiyet, üç beraberlikle ve kalesinde sadece dört gol görerek grubunda lider oldu. Kendi sahasındaki maçları yoğun ilgi ve davul şovlarla bir şenlik havası içinde geçen Kelesspor her türlü takdiri hak ediyor.


GÖNÜLLERE TAHT KURDULAR
Kelesspor Kulübü Başkanı Mehmet Keskin, mütevazi ve gerçekçi bir bütçe ile yola çıktıklarını, başta Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke olmak üzere, kulübe destek veren bütün iş adamlarına şükran duygularını ifade ederken, Keles’te sporun var olmasının önemini vurguladı. Hedeflerinin centilmenlik ve iyi futbol ile Bursa’nın gönlüne taht kurmak olduğunu, bu yolda başarı ile yürümenin gururunun başta destek verenler olmak üzere Yönetim Kurulu, Teknik Direktör, futbolcular ve Keles sevdalılarının olduğunun altını çizdi.


AHLAK VE SPORTİF DİSİPLİN
Teknik Direktör Ali Duman, kadro planlaması yaparken oyuncu seçiminde ahlak ve sportif disiplini öngördüklerini bunda yanılmadıklarını görmekten mutlu olduklarını ifade etti. En yakın rakibi İznikspor ile alt gruptan kopan Kelesspor Ali Duman komutasında bu hafta konuk olacağı İznikspor ile grup finali ilk maçını oynayacak gibi hazırlanıyor.