Mustafa TANITAN

Karacabey'in gözde mekanı Yudum Restaurant'ın genç ve girişimci işletmecisi ilçesinin adını duyurabilmek ve Kültürüne hizmet edebilmek adına bünyesine Boğaziçi Restaurant’ı da kattı. Müzik ve eğlence seven Karacabeyli hemşerilerine en iyi hizmeti sunabilmek için bir fedakarlık ve maddiyattan kaçmadığını belirten Cengiz Han sürprizlerini gazetemize açıkladı.

ÜNLÜ İSİMLERİ GETİRİYOR

Tarım ilçesi olarak tanınan ilçesinin kültürü ve ekonomisine katkıda bulunduğunu ifade eden işletmeci Cengiz Han faaliyete geçtiği iki yıl içinde sırasıyla Kader, Güçlü Soydemir, Hamiyet, Derviş, Serap Can, Tüdanya, Küçük İbo, İkizler, Alihan, Deniz Çakır, Sibel Gül, Ertuğrul Polat, Kutlu Kaya,  Muhammet Yeni, Mehmet Şenbahar, Yalçın Akbulut ile Ankaralı Yeliz'i hayranlarıyla buluşturdu.

GECE KULÜBÜ AÇILACAK

Belediyelerin eğlence merkezlerini şehir dışına taşıma kararının ardından Yudum Restaurant'ın genç  işetmecisi karara  uyarak İlçenin Toki çıkışında eğlence merkezi yapmak amacı ile 2850 metrekarelik bir arsa aldığını ve konuyla ilgili olarak da Karacabey ve Bursa’daki yetkililerle görüşme içinde olduğunu söyledi. Ünlü sanatçıları Karacabey ve çevredeki il ve ilçelerdeki sanat eğlence ve müzik severlerle buluşturmayı hedeflediğini de sözlerine ekleyen Cengiz Han, şehir merkezinde canlı  müzik yapan iki mekanın olmasına rağmen bütün girişimlerinin boşa gittiğine halen canlı müzik izni alamadığından da şikayetçi olduğunu söyledi. İşletmeci Cengiz Han müessesine uygun fiyatta sanatçılarla anlaşan organizatör Engin Çağlar’a da verdiği emek için de teşekkür etti

Şampiyon sporculardan Başkan Aktaş’a ziyaret Şampiyon sporculardan Başkan Aktaş’a ziyaret