Erkan ŞEN

Transfer tahtası kapalı olan Bursaspor, kılıçsız bir gladyatör misali sadece kan kaybediyor. Listeye alınan futbolcuların başka takımlarla anlaşmaya varması ve elindeki kaliteli futbolcuların kadroda olmayı istememesi de yönetimin elini kolunu bağlamış durumda. En acısı da bu takımın altyapısında yetişip arkasına bakmadan gitmek isteyen isimlerin var olması. “Vefa” kelimesi bugünlerde biraz daha önemini artırdı diyebiliriz. Kim isterdi ki şampiyon Bursaspor’un küme düşmesini, yıllarca düşmemek için mücadele etmesini ancak plansız programsız böyle oluyor işte!
TARAFTAR ELİNDEN GELENİ YAPIYOR
Genç file bekçisi Muhammet’in takımda kalacağı söylenmiş ve kaleyi emanet etmek için yeni eldivenler aramaya ara verilmişti Timsah’ta ancak belirsizlik hala sürüyor. Başkan Mesut Mestan’ın transfer tahtası yüzünden oldukça sıkıntılı olduğu edinilen bilgiler arasında. Taraftarın tek isteği ise kongre öncesi verilen sözlerin tutulması. Kadroya yeni isimlerin dâhil edilememesi durumu arma sevdalılarının aklına deli sorular getiriyor. Camia gerçekten bunaldı. Özlüce’de karabulutların dağılması için alacaklıların parasının ödenmesi ve transfer tahtasının açılması lazım. Bunun için de tabi ki kasanın dolması gerekiyor. Kampanyalar yavaş yavaş başladı diyebiliriz. İnanıyorum ki büyük Bursaspor taraftarı elinden gelenin en iyisini yapacak ve kulübü biraz da olsun rahatlatacak bir hareketlenmeyi sağlayacak. 
1. LİG DEYİP GEÇMEYELİM
Transfer neden önemli, altyapıdan yetişen gençler yetmez mi bize? Yetmez… 1. Lig deyip geçmeyelim lütfen! Derin kadrolarıyla parmak ısırtan ve köklü tarihi olan takımlar olacak karşımızda. Yıllar önce alt lige düşmüş ve Süper Lig için onlarca sezon mücadele etmiş ama kıl payı başarıyı kaçırmış takımlar rakibimiz olacak bu sene. Süper Lig’i bilmem de 1. Lig’de kimse kimsenin gözyaşına bakmaz. Bu nedenle Timsah’a en az 3-4 tane isim yapmış tecrübeli futbolcu lazım. Sonumuz hayır olsun; umarım her şey Yeşil Beyazlı renklere gönül vermiş yüz binlerin istediği gibi olur.