Ufuk IRGAŞ

Küçücük mekânında büyük müzikhol ve gazinolara rağmen dimdik ayakta duran ve müşterilerinin isteği doğrultusunda ünlü sanatçıları, Bursalı sanat ve müzik severlerle buluşturan Kale Sonu Restoran’ın başarılı işletmecisi Özden Çelikten, geçtiğimiz hafta sonu iki ünlü ismi konuk etti. Kadrolu sanatçı Ali Alper'e konuk olan Dilara, unutulmaz bir sahne performansı sergiledi. 

Göl Yazıevi'nin konuğu Serdar Uslu Göl Yazıevi'nin konuğu Serdar Uslu

HEM OYNADI HEM OYNATTI
Sanatçıların babası olarak nitelendirilen Özden Çelikten’in restoranında geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen gala gecesinde sahne alan Dilara, iki saati aşan programında hem oynadı hem de oynattı. Günümüzün sevilen şarkı ve türkülerini seslendiren Dilara, gösterdiği performansla adeta bu sektörde ben de varım dedirtti. Sahne sırasında bir konuşma yapan Dilara, günümüzde kadın sanatçılara gereken değerin verilmediğinden de şikayetçi oldu ve şunları söyledi: "Ülkemizde ne yazık ki sanat ve sanatçı çevresi ayaklara düşmüş vaziyettedir. Bursa ve çevre illerde hiç sesi olmayan orasını burasını açarak sanat icra ediyorum diyen sözüm ona sanatçıların sahne aldığını duyuyoruz. Ben sanatçıyım diyen kişide fizik, yüz, ses ve karakter güzelliğinin olmasının gerektiğine inanan bir insanım. Bu yüzden de özel hayatım başta olmak üzere her şeyime dikkat etmek zorundayım" diye konuştu.

AYNI SAHNEDE 2 DEV
Pazarlık dahi yapmadan sanatçı babası Özden Çelikten’in davetine icabet ederek iki saat sahnede kalan Dilara, programı sırasında hem türkü söyledi hem oynadı ve de oynattı. Sanatçı Dilara seslendirdiği bazı eserleri ise Ali Alper ve müessese sahibi Özden Çelikten ile birlikte okudu. Dilara kendisine sahne veren işletme sahibi Çelikten ile aynı sahneyi paylaştığı Ali Alper'e de teşekkür etti. İşletmeci Özden Çelikten programda istek üzerine “Kum Gibi” isimli eseri seslendirdi