Gülin ÖZDEMİR

Bursa Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Başkanı Sevgi Saygın, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde, Bursa ekonomisine katma değer sağlamak isteyen tüm kadın girişimcileri üretime katkı koyacak her türlü çalışmada destekleyeceklerini söyledi. Saygın son olarak BTSO'nun öncülüğünde Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla ‘Girişimcilik Evi’ni Bursa’ya kazandıracaklarını ve merkezinin de Merinos AKKM’de olacağını anlattı. Kadın girişimcilerin bu yeni buluşma platformuyla yeni kadın girişimcileri yaşadığımız şehre kazandıracaklarını dile getiren Saygın, kendilerinden desteklerini hiçbir zaman sakınmayan BTSO Başkanı İbrahim Burkay'a da teşekkür etti

KENDİ İŞYERİNİ KURANA DESTEK

Türkiye ve Marmara ekonomisinin İstanbul'dan sonraki mihenk taşının Bursa olduğunu söyleyen BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçaslan da "Bursa ekonomi dünyasının başarısında kadının yeri yadsınamaz. BTSO desteği KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen ‘Uygulamalı Girişimcilik Programları’ ile çok sayıda kadın üyemiz kendi işyerini kurmuştur. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kadın girişimcilerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz" dedi.
 

“GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ”

Çevre ve Temiz Üretim Konseyi Başkanı Mihrimah Kocabıyık ise yaptığı konuşmada kurulun örnek bir sinerji oluşturduğunu dile getirirken, “BTSO’nun makro projeleri hakkında aldığımız bilgiler çok önemli. BTSO’ya projeleri ve kadın girişimcilere sunduğu desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bursa Kadın Girişimciler Kurulu eminim çok değerli çalışmalara imza atacak” şeklinde konuştu. TOSYÖV Bursa Şubesi Başkanı ve aynı zamanda Kadım Girişimciler Kurulu üyelerinden Gül Çiçek Zengin Bintaş da ortaya koyulan örnek işbirliğinin daha da gelişeceğine inanadığını belirterek, “BTSO çatısı altında kadın girişimcilerimiz inanıyorum ki çok önemli başarılara imza atacaklar" diye konuştu.

Çare Büyükşehir'de Çare Büyükşehir'de