Gökhan GÜNDOĞDU

Bursaspor, yarın TFF 1. Lig'in 15.haftasında deplasmanda Altınordu ile karşılaşacak. Teknik direktör Yalçın Koşukavak gözetimindeki son antrenmanına ısınma hareketleriyle başlayan Yeşil Beyazlı takım, ardından pas press oyunuyla taktik çalıştı. Takımımız, bugün yapacağı antrenman ile hazırlıklarını noktalayacak ve yola çıkacak. 
 

KOŞUKAVAK İÇİN ÇIKIŞ YOLU
Timsah, geçtiğimiz hafta evinde aldığı hezimeti unutturmak için İzmir’de sahaya 3 puan parolasıyla çıkacak. Bu maç Yalçın Koşukavak’ın da taraftarla arasındaki buzları eritmek için bir şans aslında. Kaleci Çağlar da son 3 maçta aldığı tepkileri bu maçtaki performansıyla frenleyebilir. Bu müsabakada herkese iş düşüyor aslında. Altınordu karşısında alınacak bir galibiyet, en azından yeni bir serinin başlaması için fırsat olabilir. Bursaspor ilk yarıyı iyi bir yerde bitirdiği takdirde, ikinci yarıya kesinlikle daha iyi hazırlanacaktır. Saat 19.00’da başlayacak maçın hakemi Caner Ak… Ak’ın yardımcılıklarını ise Oğuz Terzi ve Oğuz Kağan Çalışır yapacak. Maçın dördüncü hakemi Onur Bingöl.

Bursa’da gençler yılbaşına şarkılar eşliğinde girdi Bursa’da gençler yılbaşına şarkılar eşliğinde girdi

TRİBÜN SPONSORU ŞERİF ARI
Lig'in 15. haftasında deplasmanda Altınordu ile karşılaşacak olan Bursaspor’un deplasman sponsoru Şerif Arı oldu. Kulüp resmi sitesinden yapılan açıklamada, “Şerif Arı'ya kulübümüze vermiş oldukları destekten dolayı camiamız adına teşekkürlerimizi sunarız” denildi.