Ufuk IRGAŞ

Yalın çalışmalara büyük ödül Yalın çalışmalara büyük ödül

Demokratik Sol Parti Osmangazi İlçe Başkanı Mehmet Seskır, Setbaşı Mahvel önünde açtığı taziye çadırında yaptığı basın açıklamasında teşkilatlarının vatandaşların hizmetinde olduğunu, iyi ve kötü günlerinde parti olarak yanlarında olduklarını söyledi. Setbaşı Mahvel önü ve karşısında DSP İl Başkanı Cahit Akıncı ve DSP Osmangazi ilçe başkanı Mehmet Seskır tarafından açılan taziye Çadırı bir hafta boyunca adeta ziyaretçi akınına uğradı. Üye kaydı ile vefat eden Rahşan Ecevit için açılan taziye çadırında imza rekorunun da kırıldığı ifade edildi. DSP Osmangazi İlçe Başkanı Mehmet Seskır ile gençlik kolları daha önce gerçekleştirdiği Cumhuriyet yürüyüşü ile adını duyurmuştu. 

“TEK ALTERNATİF DSP”
DSP İl Başkanı Cahit Akıncı ve genel başkan yardımcısı Murat Özbilge’nin de katılıp destek verdiği yürüyüş büyük yankı yaratmış ve binlerce kişinin takibi olmuştu.  Aynı zamanda SESKIR Otomotiv satış mağazasının da sahibi olan DSP Osmangazi ilçe başkanı Mehmet Seskır, taziye ve imza etkinliklerinde yaptığı basın açıklamasında, "Değerli basın mensupları ve siz saygıdeğer Bursalı hemşerilerim gördüğünüz gibi bir haftadan bu yana çadırımızda üye kaydı yapıp taziye ziyaretinde bulunmaktayız. Bu süre içinde verilere göre imza rekoru kırıldığını tespit ettik. DSP Bayrağı altında siyaset yapan bizler; Bursa da kazandığımız dört belediye ve 3’lü koalisyon hükümeti döneminde yaşanan ruhla hareket etmekteyiz. Tek alternatifin DSP olduğunu buradan herkese duyurmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

GİDECEK BAŞKA TÜRKİYE YOK
DSP Osmangazi İlçe Başkanı, SESKIR Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Seskır konuşmasını şöyle sürdürdü: "Osmangazi ilçe teşkilatımız, İl teşkilatı ve diğer ilçe teşkilatlarıyla uyum içinde çalışmalarını sürdürmektedir. Partimizin güçlenerek üçlü koalisyon seviyesine gelmesi için bütün üyelerimizin ellerini taşın altına koymalarını ve çıtayı yükselterek Efsane liderimiz Karaoğlan Mustafa Ecevit'in bize emanet ettiği seviyeye getirilmesini arzu ediyorum ve rabbimden niyaz ediyorum. Partimizin Bursa'da tekrardan birinci parti olması için uğraş verirken siz değerli arkadaşlarıma ülkemizin zor bir dönemden geçtiğini de hatırlatıyor Dumlupınar, Sakarya ve Çanakkale ruhu ile ülkemize sahip çıkmamız gerektiğine inancı ile mevcut iktidarın kötü yönetimi yüzünden bütün dostlarımızla aramızın açıldığını belirtiyor, Türkiye den başka gidecek Türkiye olmadığını hatırlatıyorum. Ne mutlu Türküm diyene."