Fatih AKKUŞ

Yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacakları maçın değerlendirmesini yapan tecrübeli çalıştırıcı Samet Aybaba, galibiyet parolasıyla sahaya çıkacaklarının vurgusunu yaptı. Oynayacakları müsabakayı enine boyuna değerlendiren tecrübeli teknik adam Aybaba, “Rize zor bir deplasman ancak biz 3 puan istemekteyiz. Coşkuyu ve bir sürü şeyi geliştirdik takımda. Oyuncularımız saha içerisinde istediğimiz şeyleri yapmaya başladı. Biliyorsunuz takım olmak için bir arada olmak lazım. İki özel maç yaparak hem oyun yeteneğimizi hem de arkadaşlığı geliştirdik. Oyuncularımız birbirlerini anlamaya başladı. Birçok şeyimizi geliştirmiş olsak da bu maçı kazanıp önümüzdeki maçlara bakmak istiyoruz” değerlendirmesini yaptı.

DEPLASMAN ZOR OLSA DA

Oynayacakları maçın gerçek anlamda zor bir deplasman olduğunu vurgulayan Samet Aybaba “Daha önce söylediğim gibi Rize zor bir deplasman. Kazanıp önümüzü görmek istiyoruz. Buna ihtiyacımız var, oyuncularımız da bunu biliyor. Çalışmalarımıza bu yönde devam ediyoruz. O maça disiplinli bir şekilde çıkıp, kazanıp dönmek istiyoruz” şeklinde konuştu.


Sakho yavaş yavaş

Transfer sezonunun son gününde Timsah olan ve çıktığı ilk maçta usta işi bir golle fileleri havalandıran Diafra Sakho ile alakalı da konuşan Samet hoca "Bazı oyuncularımızın eksikleri var. Onları hem antrenmanlarda hem de hazırlık maçlarında kullanmaya çalışıyoruz. Böyle oyuncuları hemen sahaya sürersek onlar ve bizim için sıkıntılı olur. Bu tarz durumları yönetmeyi biliyoruz. Arkadaşlarımızla konuşuyoruz. Sakho da yavaş yavaş takımın içine girecek” diye konuştu.

 


 

Tam gaz idman

Rize maçının hazırlıkları hız kesmeden sürüyor. Başarılı teknik adam Samet Aybaba gözetiminde gerçekleşen idman yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 5’e 2 pas pres çalışması yapıldı. Latovlevici takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalışmalarına devam ederken; Shehu ve Badji antrenmanın bir bölümünde takımla birlikte çalıştı.

Kaptan nikâh tazeledi

Bursaspor’un çiçeği burnunda kaptanı Vakıfköy patentli yıldız Ertuğrul Ersoy sözleşmesini uzattı. Bir süredir bunun için çalışan yönetim tecrübeli futbolcunun menajerinin Bursa’ya gelmesiyle işi tatlıya bağladı. Senelik aldığı garanti ücrette iyileştirilmeye gidilen Ersoy 2 milyon 750 bin TL garanti alacak. Ayrıca maç başı toplam ücreti 500 bin TL’ye çıkarılan Ersoy 2022 yılına kadar yeşil beyazlı formayı terletecek.

Futbolcular TIR’da buluştu

Bursastore satış arttırma kapsamında artık satışların yüksek olacağını düşündüğü fabrikalara da gitmeye başladı. Yoğun tempoda çalışan personelin futbolcularla da bir araya gelmesini sağlayan Bursastore ve Bursastore’dan sorumlu yönetici Osman Dinsever, bu tür organizasyonların devam edeceğini de söyledi. Badji, Vergini ve Umut Meras TIR’da imza dağıtırken yoğun ilgi olması gözlerden kaçmadı.