Erkan ŞEN

Bursaspor’un İstanbul kâbusu TFF 1. Lig’in 9. haftasında son buldu. 27 maçtır İstanbul’dan zaferle dönemeyen Timsah, İstanbulspor karşısında sergilediği performansla takdir topladı ve 3 puana 2-1’lik galibiyetle ulaşmış oldu. Geçtiğimiz haftalarda yaptığı kritik hatalarla tribünlerin yüreğini ağzına getiren genç file bekçisi Çağlar Şahin Akbaba müsabakada devleşirken, kurtardığı penaltıyla da galibiyetin mimarlarından oldu diyebiliriz.Sezonun 2.deplasman galibiyetini alan Yeşil Beyazlı takımın sahadaki istekli görüntüsü camiayı umutlandırıyor. Bursaspor formasıyla ilk golünü atan Recep Aydın’ınmutluluğu ise görülmeye değerdi.  

Bursaspor’da Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıkları devam ediyor Bursaspor’da Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıkları devam ediyor

ŞAMPİYONA ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR 
Süper Lig’e şampiyon olarak çıkmak isteyen Timsah, yine bir galibiyet serisi tutturdu gibi. Önümüzdeki hafta zirve ortaklarından olan Balıkesirspor’u ağırlayacak olan Bursaspor, galibiyet serisini devam ettirmek ve üst sıralara tırmanmak için bu maçı kesinlikle kazanmalı. Yalçın Koşukavak takımına güveniyor. Sahada da savaşan bir takım var. Unutmamalı ki bu taraftar da hiçbir zaman yalnız bırakmaz gönül verdiği renkleri. Bursaspor çıkacak Süper Lig’e elbette ama şampiyona yakışır bir şekilde: Şampiyon olarak!