Dünya turu planlayanlar, sıklıkla iş seyahati yapanlar ve tatil günlerini iple çekenler için en ideal ulaşım seçeneğini tercih etmenin önemi büyüktür. En popüler ulaşım seçenekleri arasında yer alan uçak seyahati, hem ekonomik hem de hızlı olması yönüyle seyahat tutkunlarının favorisi olmayı başarır. Geniş bir kitleye hitap eden uçak seyahatleri, konforu ve dönemin cazip bilet fırsatlarıyla rağbet görür. Seyahat planı yapan kişilerin önceliği, planladıkları yere uçakla gitmekse, ucuz uçak bileti fırsatlarını yakından takip etmeleri büyük bir avantaj sunar. Sen de kampanyaları yakından takip et ve tek tıkla ucuz bilet al! 

Ucuz Uçuş Ara, Daha Ekonomik Uç! 
Ekonomik bir uçak seyahati yapmak tüm seyahat tutkunlarının en büyük arzusu. Pegasus, ucuz bilet fırsatlarıyla gezmeyi sevenlerin daima yanında! Siz de Pegasus’un https://www.flypgs.com/ adresinde yer alan “Ucuz Uçuş Ara” butonunu kullanarak, dilediğiniz yere yapabileceğiniz seyahatlerde ekonomik bilet fiyatları hakkında bilgi alabilir, bütçenize en uygun uçuşu tek tıkla gerçekleştirebilirsiniz. Nereden nereye uçuş yapacağınızı, biletinizin tek yön mü yoksa çift yön mü olacağını, kaç kişilik bilet alacağınızı ve yaş aralığınızı belirttiğiniz bu alanda “Ucuz Uçuş Ara”  butonuna tıklayarak, sizin için uygun olan bilet seçeneklerini görüntüleyebilirsiniz. Pegasus’unBolPuan uygulamasını kullanan misafirler, uçak bileti satın alırken, kazandıkları BolPuan’ları da kullanarak uçak biletlerine daha uygun fiyata sahip olabilirler.  

BolBol; Pegasus misafirlerine, uçtukça yüzlerce BolPuan kazandıran bir uçuş programıdır. Misafirler, bu uçuş programına sadece cep telefonu numaralarıyla kayıt olabilirler. BolBol uçuş programına kayıt olan misafirler, her uçuşlarında yüzlerce BolPuan kazanma fırsatı elde ederler. BolBol uçuş programına katılan misafirler, ücretsiz üye olduktan sonra uygun fiyatlara uçak bileti alabilir, BolPuan’larını biriktirip ödül biletler kazanabilirler. PegasusBolBol üyesi olan misafirler, Pegasus ve iş ortaklarında yapacakları harcamalarda BolPuan kazanabilir ve kazandıkları bu BolPuan’ları diledikleri zaman sonraki uçuşlarında kullanabilirler. Pegasus internet sitesi ve mobil uygulamalardan bilet alan misafirler, her 100 TL’ye 200 BolPuan kazanma hakkına sahiptir. BolBol programına yeni üye olan misafirler, ilk uçuşa özel 250 BolPuan kazanır. Üyelik süresinde herhangi bir kısıtlama olmayan PegasusBolBol’da, zaman aşımı ile misafirlerin üyelikleri iptal olmaz ya da yeniden aktive etmeleri gerekmez. 

Her Bütçeye Uygun Uçuş Paketleriyle Seyahat Özgürlüğü! 
Seyahat tutkunları için kendi bütçelerine uygun bir uçuş gerçekleştirmeleri büyük öneme sahiptir. Pegasus, herkesin bütçesine uygun bir paket bulabileceği uçuş paketleriyle karşınızda! Pegasus’un uçuş paketleri; Süper Eko Paket, Eko Paket, Avantaj Paket ve Business Flex Paket olmak üzere dört seçenekten oluşur.
 Özgür ve hafif bir seyahat tercih edenler için Süper Eko Paket ideal bir uçuş paketidir. Tek bir kabin bagajının yeterli geldiği misafirler, daha fazla bagaj ücreti ödemeden bu paket sayesinde hafif bir uçuş gerçekleştirebilir. Eko Paket ise en uygun fiyatla uçmak isteyen misafirler için idealdir. Bu uçuş paketi yurt içinde 15 kg, yurt dışında ve Kıbrıs’ta 20 kg bagaj hakkı sunar. Eko Paket, Pegasus misafirlerinin ihtiyaçlarına uygun ek hizmetlerle şekillendirilebilen bir uçuş paketidir. Avantaj Paket, Pegasus’un en çok tercih edilen ek hizmetlerini indirimli olarak sunan uçuş paketi olarak bilinir. Bu uçuş paketi sayesinde uygun fiyatlı bir uçuş gerçekleştirmek mümkün. Sandviç hizmetleri, koltuk seçme (ekstra diz mesafesi hariç) ve 20 kg bagaj hakkı hizmetlerine, bu paket sayesinde avantajlı olarak sahip olunur. Business Flex Paket de, misafirlere ekstra rahat ve esnek bir seyahat imkanı sağlar. Bu paketi satın alan misafirler; İptal ve cezasız bilet değiştirme hakkı, yurt içi uçuşlarda 15 kg, yurt dışı uçuşlarda 20 kg bagaj hakkı, 12 kg kabin bagajı ve koltuk seçme (ekstra diz mesafesi dahil) ayrıcalıkların tümüne avantajlı olarak sahip olurlar. 

Bakan Işıkhan, yeni asgari ücreti açıkladı Bakan Işıkhan, yeni asgari ücreti açıkladı

Not: Güncel uçuş paket bilgilerini flypgs.com internet sitesinden kontrol etmeyi unutmayın.