Mustafa TANITAN
Abdal Meydanı’nda 41 yıldır faaliyetlerini sürdüren ve ürettiği unlu mamullerle marka haline gelen ve sektöründe efsaneleşen Tarihi Taş Fırın işletmecisi Gürsel Kavan geçtiğimiz hafta sonu Armoni Düğün Salonu’nda müessese sorumlusu personeli Adem Verim'i Dilara Verim ile evlendirdi. 

Mutluluğun yolu Osmangazi'den geçti Mutluluğun yolu Osmangazi'den geçti

SALONA ÖYLE BİR GİRDİLER Kİ

Gelin ve damadın yakınları ile Taş Fırın çalışanlarının da katıldığı düğün, Ertuğrulgazi mehter takımının verdiği konserle başladı. Dilara-Adem Verim çifti meşale ve havai fişeklerin altında salona girip yaptıkları ilk danslarının ardından nikaha geçti. Tarihi Taş Fırın işletmecisi Gürsel Kavan'ın şahitliğinde ve Yıldırım Belediyesi nikah memurunun talimatı doğrultusunda çekilen kılıçların altında ve mehter davulunun üzerinde atılan imzalarla çiftin nikahları kıyıldı.

KAVAN'DAN MUTLULUK DİLEKLERİ

Kıyılan nikahın ardından Taş fırın işletmecisi Gürsel Kavan nikah memurunun talimatı doğrultusunda hareket edip evlilik cüzdanını gelin Dilara Verim'e takdim etti ve yaptığı konuşmada, “Kavan ailesi ile çalışanları bir bütündür. Eşim ve çocuklarımdan ayrı tutmadığım ve ailemi bir efsane haline getiren çalışanlarımın yaşadığı mutluluk ile üzüntüsünü paylaşmanın boynumuzun borcu olduğuna inanan biri olarak iki oğlumdan ayırmadığım Adem ve gelinimize mutluluk dileklerinde bulunuyor ve ülkemizi, milletimizi devletimiz ile bayrağımızı seven hayırlı evlatlar yetiştirmelerini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.