Firmada 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen programda, Yaylacık ilk ve Ortaokulu´nda görev yapan öğretmenleri tesislerinde ağırlayan Genel Müdür Mümin Akgün, konuk öğretmenlere gül ve kestane şekeri hediye etti. Firmanın sosyal tesislerinde topluca yenilen öğlen yemeğinin ardından 24 Kasım´a özel bir de eğlence düzenlendi.

NE YAPSAK YETERLİ OLMAZ

Eğitimli nesillerin yetiştirilmesinde en önemli yükün öğretmenlerin omuzlarında olduğunu söyleyen Mümin Akgün “24 Kasım´ı, eğitim gibi oldukça kutsal bir görevi yerine getiren öğretmenlerimizi bir kez daha hatırladığımız, onlara olan sevgi ve saygımızı gösterdiğimiz, önemli bir gün olarak görüyoruz. Öğretmenlerimiz için ne yapsak yeterli olmaz. Biz bu program ile toplumda farkındalık oluşturmak istedik” dedi.

GÜZEL BİR SÜRPRİZ OLDU

Yaylacık İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Ali Osman Bayramoğlu´da programda yaptığı konuşmada “Sayın Mümin Akgün, bugün bize güzel bir sürpriz yaparak tesislerinde ağırladı ve öğretmenlerimize küçük hediyeler takdim etti, güzel bir eğlence düzenledi. Okulda görev yapan eğitim kadrosu olarak biz tekrar hatırladığı için kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.