Fatih AKKUŞ

Son günlerde işten çıkarılan personel ve eski futbolcu alacakları yüzünden bir hayli sıkıntılı günler geçiren Timsahta son olarak Badu krizi baş gösterdi. Bu futbolcunun da alacaklarını istediği ve daha önce eşit taksitlere bölünen ancak buna rağmen ödenmeyen parasını istediği aksi takdirde hesaplara bloke koyacağı gelen bilgiler arasında.

Denetleme kurulu ne iş yapar?

Denetleme kurulu bu zamana kadar yönetimin içerisinden çıkan insanlar tarafından yapılan bir kurumdu. Ancak bu sezon bir ilk oldu ve bağımsız bir denetleme kurulu seçildi. Peki bu denetleme kurulunun görevi ne? Sadece yapılan transferler ve usulsüzlükler mi? Yoksa geçmişte yaşanan sıkıntıları ortaya çıkarması için mi kuruldu? Benim Denetlemek kurulundan dolayısıyla Yalçın Canbaz beyden beklentim bir an önce geçmişte dönebildiği kadar geriye dönüp kimin zamanında hangi futbolcuya neler ödenmiş ve o futbolcu gönderilirken kar mı? Zarar mı? Edilmiş bana bunu söylemesidir. Yaşanan sıkıntılar ve menajer oyunlarına her dönem alet olan Timsah Metin Korkmaz ve ekibinden bir türlü yakasını kurtaramadı. Menajer oyunlarıyla milyonlarca euro harcama yapan Yeşil Beyazlılar sonunda borç batağına saplandı.

BUGÜNE KADAR ÖDENEN PARA

Denetleme kurulunun bir başka icraatı da menajerlere ve dolayısıyla Metin Korkmaz’a ne kadar para ödendiği. Bütün bunların cevabını içerdeki güvenmemiz gereken Yalçın Canbaz ve ekibinin bir an önce taraftarla paylaşmasıdır. Taraftarın bunu bilmesi haktır. Denetleme kurulunun da bunu araştırıp taraftara sunması şarttır. Aksi halde neden bağımsız bir kurul seçildiği tartışılmaya açık. Ben yine de şeffaf bir kurul olduğuna inanıyorum ve bunu soruyorum. Cevabını da muhakak bu satırlardan paylaşacağım. Bursaspor’un hakkını yedirten, hakkını yemek için sırada bekleyen kim varsa da hakkımı helal etmiyorum.

Galatasaray provası Balıkesir’de

Bursaspor bugün deplasmanda Balıkesir Baltok takımına konuk oluyor. Milli arayı değerlendirmek için deplasmanda hazırlık maçı oynayacak olan Bursaspor kadro derinliğini değerlendirmek ve sakatlıktan dönen futbolcuların takıma adapte olabilmesi için iyi bir fırsat olarak görüyor bu maçı. Samet Aybaba oyuncularını ve forma şansı bekleyen oyuncuların performanslarını değerlendirmek için bu karşılaşmayı oldukça önemsiyor. Saat:16:00’da Balıkesir Atatürk Stadyumunda oynanacak karşılaşmayı takip etmek isteyen taraftar ücretsiz bu maça ücretsiz girebilecek.

Parke alev alacak

Bursaspor Basketbol TBL’de ilk maçına sahasında Federasyon Kupasında finalde yenildiği Mamak Belediyesi Yeni Mamak’ı konuk edecek. Saat:17:00’de başlayacak. Taraftarı önünde çıkacağı sezonun ilk maçını kazanmak isteyen Yeşil Beyazlılarda baş antrenör Arda Vekiloğlu “Heyecanlıyız, gerçekleştirmek istediğimiz bir hedefimiz var. Bununla ilgili bizleri bekleyen zorluklar var. Maratona nasıl başladığınız çok önemli. Bildiğiniz gibi sezonu 1. Sırada bitiren takım direkt Süper Lig'e çıkacak. Her hafta final niteliğinde maç oynayacağız. Bunun bilincindeğiz. İnşallah hedeflerimizin gerçekleştiği bir lig olur” dedi. Saat:17:00’de Atatürk Kapalı Spor Salonunda oynanacak mücadelenin bilet fiyatları 5 TL

Salon: Atatürk Kapalı Spor Salonu

Saat: 17:00

Yayın: Bursaspor Tv / Bursaspor Youtube kanalı

Tofaş 2’de 2 peşinde

Bursa temsilcisi Avrupa ilk maçında deplasmanda Alba Berlin’e deplasmanda 107-91 mağlup oldu. Daha sonra Tahincioğlu Basketbol Ligi ilk hafta maçında deplasmanda Pınar Karşıyaka'ya konuk olan Mavi Yeşilliler, İzmir’den 55-82 galip ayrıldı. Sahasında çıktığı 3. maçında ise yine Avrupa macerasında Arka Gdynia takımını 96-79 mağlup etti. Şimdi ise ligin 2. maçını sahasında İstanbul BŞB takımına karşı oynayacak olan Tofaş, bir galibiyet de taraftarı önünde almak istiyor. Saat 20:00’de Nilüfer Tofaş Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşmada bilet fiyatları ise Vip 1 40.00 TL, Vip 2 30.00 TL, çekme tribün 30.00 TL, normal tribün 15.00 TL olarak belirlendi. Bu maçta öğrenci taraftar ise karşılaşmayı 105 ve 106 nolu tribünden 10.00 TL karşılığında takip edebilecek.

Salon: Tofaş Spor Salonu

Saat: 20:00

Yayın: Tivibu spor