Sevilen Sanatçılar Hatice  ve Ferman Toprak tarafından Çekmeköy Adanali Hasan Kolcuoğlu Elltes Restoranda düzenlenen İftar Yemeği organizasyonunda Sanat , Medya ve İş Adamı dünyası bir araya geldi.

Birbirinden ünlü isimleri bir araya getiren organizasyonda  Sunucu oyuncu Esra Sönmezer, Oyuncu Asuman Bora, Türk Sinemasının gamzeli güzeli Bahar Öztan, Cnn Türk Haber Spikeri Burak Törün, Trt Spor Yönetmeni Ayşegül İlemin,  Oyuncu Erkam Aydar, Şarkıcı Serkan Seki, Bu tarz benim yarışmacılarından Zeynep Öztürk, ´Benimle Evlenir Misin?´ yarışmasıyla ünlenen Caner Toygar , Model ve Oyuncu ikiz kardeşler Ender ve Önder  Ataç  gibi bir çok isim katıldı. İş dünyasınında yoğun ilgi gösterdiği iftar  yemeği programında  geç saatlere kadar sohbet devam etti.

Gelen davetlilerle bire bir ilgilenen Ferman Toprak ve Hatice İftar  yemeğine katılan herkese teşekkür etti.

Sufi  muzik eşliğinde Semazen tüm konukları büyüledi. Aynı zamanda Hanımeller Yemek Fabrikası  ve Çekmeköy Adanalı Hasan Kolcuoğlu´nun sahibi Düriye Ünlü  konuklarla birebir ilgilendi. Ferman Toprak ve Hatice ; iftar yemeğimizin diğer sanatçı arkadaşlarımıza örnek olmasını istedi.

Proje Organizasyonu ve iletişim danışmanlığı Nerin Özden  ve Çağlar Tuncer tarafından yapılan iftar programında Çekmeköy Adanalı  Hasan Kolcuoğlu´nun iç mekanında sahne ve özel bazı noktalar  iç mimarlar Sinem Aydın ve Soner Eren Kavak tarafından tasarlandı.