Abdullah ASLANTÜRK

35 puanla 8. sırada yer alan Konyaspor'a konuk olan 32 puanlı Bursaspor, Ali Palabıyık'ın yönettiği maçta Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Ev sahibi takım maça adeta 1-0 galip başladı.

  1. dakikada Konyasporlu Nejc Skubic'in erken bulduğu golle rakip 1-0 öne geçti.

19'da Batalla'nın ceza alanına gönderdiği tehlike oluşturabilecek ortayı rakip savunma uzaklaştırdı.

27'de  ceza sahası dışından kazanılan serbest vuruşu Batalla kullandı. Ertuğrul Ersoy'un kafa vuruşunda top az farkla dışarı çıktı.

37'de defansın arkasına sarkan Onur Atasayar'ın oluşturacağı olası tehlike  için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

İKİNCİ YARI

İkinci yarıya Bursaspor'un vuruşuyla başladı.

48'de Josua John'un ceza sahası içerisindeki Aziz Behich'e verdiği şut orta karışı pas, Behich vuruşuyla rakip kalecide kaldı.

69' da Bursaspor yine gole çok yaklaştı. Jorquera'nın uzun pasıyla topla buluşan Sercan Yıldırım hızla ceza alanına girdi ve sağ çaprazdan topu kaleye gönderdi ancak top kalenin solundan az farkla auta çıktı.

72' de Dimitar Rangelov'un sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasına hareketlenen Amir Hadziahmetovic'in boş durumda altıpas önünden kafayla kaleye gönderdiği sert şutunda Harun Tekin topu kornere çelmeyi başardı.

82' de maalesef Konyaspor'un golcülerinden Miloseviç topu ağlarımızla buluşturdu ve ile farkı ikiye çıkarttı. Son dakikalardaki mücadeleden de sonuç çıkmayınca Bursaspor'un deplasmanda 'kazanamama' serisi bu hafta da devam etti. Bakalım önümüzdeki hafta oynanacak Karabük maçında neler yaşanacak hep birlikte göreceğiz... "Şu bir gerçek ki Bursasporlu oyuncular da taraftar da şu 2017 sezonu da bitse de  önümüzdeki seneye baksak havasında..."