Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "2026 yılında tek haneli enflasyona yeniden ulaşacağız" Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "2026 yılında tek haneli enflasyona yeniden ulaşacağız"

MÜSİAD Bursa Şubesi dernek merkezindeki ziyarette; MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu. Cömez’in ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirten Nihat Alpay, Osmangazi’nin Bursa’nın kalbi konumunda olduğuna dikkat çekti. Osmangazi Belediyesi’nin çalışmalarından övgüyle bahseden Alpay, “Osmangazi Belediyesi hem belediyecilik anlayışıyla hem de bütçe yönetimiyle örnek bir belediye. Sayın Başkanımız Mustafa Dündar’ın 3’üncü dönemde aynı başarıyla, önemli işlere imza atacağına inancımız tam. Bu noktada MÜSİAD Bursa Şubesi olarak her zaman Bursa’nın hizmetinde olacağız” dedi.

HİZMETE DEVAM
MÜSİAD Bursa Şubesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten AK Parti’nin Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, MÜSİAD’ın gerek ülke genelinde gerekse de Bursa’da önemli işlere imza attığını söyledi. İlçe teşkilatının çalışmaları hakkında bilgiler veren Cömez, “Osmangazili vatandaşlarımıza hizmet için çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.