Sahasında oynadığı Atiker Konyaspor maçından çıkan golsüz beraberlikten sonra tepki toplayan Timsahlar, Beşiktaş deplasmanından galibiyetle çıkmanın hesaplarını şimdiden yapmaya başladı.

MAAŞ PROBLEMİ

Tofaş'tan Atatürk'ün evine ziyaret Tofaş'tan Atatürk'ün evine ziyaret

Geciken maaş ve ödemeler ile alakalı oldukça sıkıntılar yaşayan. Taraftar ve camiadan da tepkiler gören yönetim geçtiğimiz akşam Özlüce’de yaptığı toplantıda en az 3 maaş ödeme kararı aldı. Bu ayla birlikte 4 olan maaşlar ve daha önce işten çıkarılan çalışanların tazminatı bugün ödenecek. Ödemeden sonra futbolcular ile Samet Aybaba’nın kısa bir toplantı yapması ve Beşiktaş maçının camia ve taraftar için olan önemini anlatacak. Bu maçtan alınacak puan veya puanlarla biraz olsun nefes alınacak.

FUTBOLCULAR RESTİ ÇEKTİ

Bursaspor’da yaşanan parasal sorunlardan sonra futbolcular yönetim toplantısına giderek Ali Ay’ın karşısına çıktı. yapılan konuşmada “Bizim alacaklarımızı geçtik. Personel maaşları ödenmezse büyük sorun olur” dediği öğrenildi. Bu hamleden sonra yönetimin en az 2,5 maaş ödemesi gerçekleştireceği ve cuma günü ödemelerin hesaba geçeceği öğrenildi.

SAMET AYBABA ADANA’YA GİTTİ

Öte yandan dün öğlen yapılan idmandan sonra Samet Aybaba akşam uçağı ile Adana’ya gitti. Fatih Terim’in babasının cenazesine katılacak olan Aybaba daha sonra Bursa’ya dönecek ve son idmandan sonra İstanbul’un yolunu tutacak.

KUBİLAY ÖVGÜSÜ

Ankaragücü'ne kiralık verilen genç futbolcu hazır dönmesi teknik ekibi sevindirdi. Futbolcunun Beşiktaş maçında forma şansı bulması bekleniyor.