Yıldırım Belediyesi tarafından işletilen Yunus Emre ve Dr. Sadık Ahmet Spor Tesisleri bünyesindeki havuzlara her yaştan vatandaş büyük ilgi gösteriyor. Yüzme havuzlarından yararlanacak olan Yıldırımlıların can güvenliği için her yıl olduğu gibi bu yıl da gerekli tedbirler alınırken, havuzlarda cankurtaranlar da görevlendirildi. Belediye havuzları aralıklarla dezenfekte ediyor.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Sıcaklardan bunalarak havuzlarımıza gelen vatandaşlarımıza daha güvenli ve sağlıklı hizmet sunmak için cankurtaran sayımızı artırdık. Hemşehrilerimizi hastalıklardan korumak ve havuzların temizliğini sağlamak için de periyodik olarak dezenfekte ediyoruz” dedi.

Yunus Emre Spor Kompleksi haftanın ilk dört günü 13:00 - 17:00 saatleri arasında kadınlara hizmet verirken, hafta sonları ise 10:00 - 17:00 saatleri arasında aileler havuzdan faydalanabiliyor. Dr. Sadık Ahmet Spor Kompleksi ise hafta içi yaz okullarına hizmet veriyor. Ailelerse hafta sonları 10:00 - 17:00 saatleri arasında havuzu kullanabiliyor.