Erkan ŞEN

Timsah'ın Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla 2016-2017 sezonunun ilk yarısında sergilediği performansla, takımının devreyi ilk 5 içinde tamamlamasında büyük rol oynadı. Taraftarın sevgilisi haline gelen Arjantinli yıldız attığı 6 gol ve yaptığı 6 asist ile 1.455 dakika sahada kalarak, otoritelerin büyük övgüsünü aldı. Batalla 1.70'lik boyuna rağmen, attığı 6 golün üçünü kafayla kaydetti.

ŞAMPİYONLUĞU GETİRENLERDEN

2009 – 2010 Sezonu başında Bursaspor'a transfer edilen Batalla, oynadığı futbolla yeşil beyazlı takımın adeta bel kemiği haline gelmiş ve sergilediği 8 gol, 4 asistlik performansla, Timsah'ın ilk şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuştu.

İLKLERİN ADAMI

Timsah'ın süper bücürü, 2010-2011 sezonunda tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne katılan Bursaspor'un, Valencia ile deplasmanda oynadığı müsabakada harika bir gol atmış ve yeşil beyazlıların Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk golünü kaydeden isim olarak, tarihe adını altın harflerle yazdırmıştı. Yeşil beyazlı taraftara her zaman ilkleri tattıran 32 yaşındaki yıldız; 2016-2017 sezonunun 7. haftasında oynanan Osmanlıspor karşılaşmasında yine bir ilki gerçekleştirmiş ve Bursaspor kariyerindeki 192. maçına çıkarak; yeşil beyazlı formayı en çok terleten yabancı futbolcu olarak Bursaspor tarihine geçmişti.  

Hasret sona erdi

Yaklaşık 2 sezon Bursaspor'dan ayrı kalan Arjantinli Yıldız, 2015-2016 sezonunun devre arasında sürpriz bir transferle takımına geri dönmüş ve Türkiye'de Bursaspor'dan başka bir takımda oynamayacağını dile getirmişti.