Nilüfer Belediyesi’nin Bursa’ya kazandırdığı Mysia Fotoğraf Müzesi, özel bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Fotoğraf sanatçısı Ahmet Elhan’ın “Günden Geceye” isimli fotoğraf sergisi, Mysia Fotoğraf Müzesi’nde izlenime açıldı. 

(Özel) Bursa’da iftarı ve sahuru ses bombası ile haber veriyorlar (Özel) Bursa’da iftarı ve sahuru ses bombası ile haber veriyorlar

Küratörlüğünü Engin Özendes’in yaptığı serginin açılışını, Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Dilber Dereli yaptı. Yerli ve yabancı çok sayıda tanınmış fotoğraf ustalarını ve koleksiyonlarını sanatseverlerle buluşturduklarını belirten Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Dilber Dereli, “Günden Geceye” adlı serginin de ilk kez Mysia Fotoğraf Müzesi’nde izlenime açıldığını belirtti. Dereli, başarılı çalışmalarından dolayı Ahmet Elhan’ı kutladı. 
Kent manzarasının gece daha farklı olduğunu belirten fotoğraf sanatçısı Ahmet Elhan da, “Dijital imkânlar bize ton ve renk ayırma fırsatı sunuyor. Gözümüzle göremeyeceğimiz detayları bu sayede algılayabiliyoruz. Bu sergide, uzun pozlama tekniği ile şehrin içindeki gece hikâyelerine yer verdim” dedi.
İlk günden yoğun ilgi gören Ahmet Elhan’ın “Günden Geceye” fotoğraf sergisi, Temmuz ayına kadar Mysia Fotoğraf Müzesi’nde izlenime açık kalacak.