Fatih AKKUŞ

Bursaspor, Süper Lig’in 16. haftasında bugün deplasmanda Göztepe karşısında 3 puan için terleyecek. Galibiyet serisi geçtiğimiz hafta Antalyaspor karşısında bozulan Timsah, yeniden çıkışa geçmek istiyor. Bursaspor taraftarı için Göztepe deplasmanının ayrı bir yeri vardır. Dostluklar, arkadaşlıklar ve en önemlisi geçtiğimiz yıl dönüş yolunda kaza geçirip rahmetli olan Yüksel Utgin… Bu deplasmanda atılan her gol, alınan her puan Yüksel için olsun. Vurduğunuz şut gol, yediğiniz ofsayt olsun.

BU GİDİŞATI DEĞİŞTİRİN

Samet Aybaba ve talebelerine bir şehir inanmış vaziyette. Devre arası yapılacak transferlerle takımın daha iyi olacağı biliniyor. Taraftar Göztepe deplasmanında alınacak 3 puan ve ardından Malatya maçını da aldığı takdirde takımın havasının da ciddi anlamda değişeceğini savunuyor. Bu gidişatı değiştirmek sahada 11 Timsah’ın elinde. Size güvenen bir şehir var.

İşte muhtemel 11

Samet Aybaba hafta içerisinde Okan’ı dinlendirmek gibi bir niyete sahip olduğunu az çok belli etti ancak bu maçta risk alır mı bilinmez fakat tahminen kalede Okan Koçuk önünde ise Ertuğrul ve Chedjou oynayacak. Sağ ve sol bekte ise Barış Yardımcı ve Umut Meraş olacak. Orta sahada Aytaç Kara, Badji, Ramazan Keskin(Saivet), Allano Lima ve Tunay Torun olacak. Forvette ise Umut Nayir bulunacak.

TARAFTAR KAPALI GİŞE

Bursaspor taraftarı Göztepe deplasmanında kendisine ayrılan yeri doldurdu. Yönetimden ek bilet talebinde ve kontenjan talebinde bulunan taraftar bunun cevabını bekliyor. Bugün sabah saatlerinden itibaren yola çıkacak olan taraftarı İzmir’de Göztepe taraftarı karşılayacak ve kahvaltı verecek. Ardından maça geçilecek.

Yüksel için kazanın!

Evlatlarını bu deplasman dönüşünde Akhisar’da kaybeden Utgin ailesi Akhisar deplasmanında olduğu gibi bu deplasmanda da takımı yalnız bırakmayacak. Göztepe yönetiminin misafiri olarak bu maça gelen Utgin ailesi öncesinde Göztepe Başkanı Mehmet Sepil’in konuğu olacak ve ardından stadyumda maçı takip edecek. Bu maçla birlikte de evlatlarını bir kez daha anmış olacak. Galibiyet beklentisi olan baba Ayhan Utgin, “Bu maçta Bursaspor’dan güzel bir galibiyet bekliyoruz. Evladımızın tribündeki yerini doldurmak için her maça gitmeye çalışıyoruz. Futbolcuların bu maçı Yüksel için almasını istiyorum” diyerek bir de mesaj yolladı.

Düdük Öğretmenoğlu’nda

20:30’da başlayacak karşılaşmanın hakemi Mustafa Öğretmenoğlu. BeinSports1’den canlı yayınlanacak karşılaşmada Öğretmenoğlu’nun yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Murat Ergin Gözütok yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ali Şansalan.