Fatih AKKUŞ

Bursaspor oynadığı futbolla seyir zevki verse de atamadığı gollerle taraftarına saç baş yolduruyor. Ligde kalmak adına hiçbir sıkıntı yaşamayacaklarının altını çizen Bursaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, özellikle Akhisar maçında çok farklı bir takım olacaklarını vurgulayarak, “Bu stresli süreçte tribün desteği çok iyi geliyor. Kasımpaşa deplasmanında bizi sahamızda hissettiren seyircimizi kutluyorum. Hücum gücü inanılmaz olan bir takıma karşı oynadık. Keyif veren bir takım oluşturmak istiyoruz. Ben biraz keyif aldım. Bunun artarak devam etmesini arzu ediyorum. Atletik performansta ligin en iyisiyiz. Bunu neticeye de yansıtmalıyız” şeklinde konuştu.

BU STRESİ KIRACAĞIZ

“120 milyon TL sadece faiz parası ödüyoruz. “120 milyon TL sadece faiz parası ödüyoruz.

Kasımpaşa maçında sahada oyuncuların sergilediği futbolun kendisine umut verdiğini söyleyen Mesut Bakkal, “Akhisara karşı çok farklı bir takım olacağımızı düşünüyorum. Biz böyle oynayalım her maçtan puan ya da puanlar alırız. Herkesin desteği geldiğim ilk günden bu yana inanılmaz. Bu bize puan ve artı olarak dönecektir. Kasımpaşa deplasmanındaki oyun bana inanılmaz umut verdi. Hep yakınıyorduk gol pozisyonuna girmiyoruz diye. Takımın gol atamaması bir stres de olabilir. Bunu samimiyetle söylüyorum, gol pozisyonuna giren takım iyi takımdır. Gün gelir o golü bir gün atar” değerlendirmesinde bulundu.

20-25 BİN KİŞİYE OYNARIZ

“Özellikle 30. hafta maçını hep birlikte kazanacağız” dediği taraftardan destek isteyen Bakkal, “Bu hafta mesela Popov’u oyuna sokmamamız gerekiyordu; sokmadık. Latovlevici ile orayı kapattık. İnanılmaz oynadılar. Şu andan sonra kimseyi bekleyecek halimiz yok. Ben malzemeci olsa oynatacağım. Yusuf çok önemli bir oyuncu. Devreye girse maç alacağız. Öbür hafta işi belki de o götürür. Akhisarspor maçında en az 20-25 bin kişiye oynarız diye düşünüyorum. Biz beraber kazanacağız. Ben burayı sevdiğim için geldim. Baktığınız zaman da kafayı kaldıran bir takım var. O da neyle oluyor? Hep birlikte oluyor. Taraftarımıza söz vermek yerine galibiyet vermek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

ELDEN GELEN NEYSE...

Kasımpaşa maçından sonra takımdaki oyuncuları tribüne götürüp hem özür dileyen hem de Akhisar maçıyla alakalı galibiyet sözü veren Aytaç Kara, “Her zaman söylediğim gibi girdiğimiz üç-dört net pozisyondan yararlanamayıp bu konuşmayı yapıyorum. Her maç, her gün daha fazla üzülüyorum. Şu an Bursaspor’un çok farklı yerlerde olduğunu konuşacakken; şu durumda bizi sevenleri, bize güvenenleri üzüyoruz. İnşallah ligi bitirebildiğimiz en iyi yerde bitirip önümüzdeki sezonda Bursaspor’u farklı yerlere taşırız. Bunun için de elimizden gelen her şeyi her maç yapacağız” dedi.