Erkan ŞEN

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a 4-2 mağlup olan Bursaspor, tur şansını Bursa'ya bırakmıştı. Rövanş müsabakasında en az iki farklı galibiyete ihtiyacı olan Timsah, bu akşam 18:30’da evinde oynayacağı karşılaşmadan bol gollü bir galibiyet almanın planlarını yapıyor. 

Murat Sözkesen, Bursaspor’a veda etti Murat Sözkesen, Bursaspor’a veda etti

KULÜBE ÖZTÜRK’E EMANET
Takımla yollarını ayıran Yalçın Koşukavak’tan boşalan yere kimin geleceği ise merak konusu. Erzurum maçının hazırlıklarını tamamlayan Yeşil Beyazlı takımın başında vekaleten yardımcı antrenör Musa Öztürk bulunacak. Edinilen bilgiye göre, Öztürk’ün yardımcılıklarını Serkan Türkay, Tamer Coşkun ve Muzaffer Kabadayı yapacak. 

DÜDÜK ÖĞRETMENOĞLU’NDA
Taraftarın yoğun ilgi göstermesi beklenen karşılaşmanın hakemi Mustafa Öğretmenoğlu. Öğretmenoğlu’nun yardımcılıklarını Candaş Elbil ve Deniz Caner Özaral yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Şeref Taştan… Öztürk sahaya nasıl bir taktikle çıkacak bilinmez ama kupada devam etmek isteyen Bursaspor, en az iki farklı galibiyete ihtiyaç duyuyor. 

‘Buz’ gibi heyecan
Taraftarla yıldızı bir türlü barışmayan Koşukavak’ın takımdan ayrılması tribünü oldukça mutlu etmiş durumda. Hocalık için birçok isim gündemde ancak taraftarın gönlünde yatan isim ise İrfan Buz. Yerel bir gazeteye açıklamada bulunan Buz’un, “Bursaspor’da başarılı olmak istiyorsanız camianın kalbine dokunmanız lazım. Kalben bu işi yaptığınıza kimse inanmazsa işiniz zor. Orada çalışırken Nejat Biyediç’in insanlar için ne anlam ifade ettiğini iyi bilmelisiniz. Eğer anlaşma sağlanırsa kaldığımız yerden görevimize devam ederiz” demesi taraftarı heyecanlandırmış durumda. Teknik direktör olarak Yücel İldiz ve İbrahim Üzülmez’in de isimleri geçiyordu. Dün alınan bir bilgi ise Üzülmez’in teklifi reddettiği yönünde.