14 ncü Dönem Milletvekili Avukat Ertuğrul MAT ağabeyimle aylık mutat turlarımızın hedefi bu kez Keles’ti. Sevgili Özcan Ekmekçi’nin ev sahipliği ve mihmandarlığında Keles’i gezmeye başladık. Bence dünyanın en güzel yerlerinden biri olan Koca yayla’ da yapılan yanlış projeyi görmek istemiyordum ama konuklarımıza özel bir şeyler göstermek de istiyordum. Özcan bizi kahve içmek için Gököz Natural Park’a götüreceğini söyleyince hayalimde bir kır kahvesi canlandı. Olabilir dedim. Pek de güzel olmayan yolda bir süre gittikten sonra önümüzde bir göl belirdi. Yanında da önünde özenle düzenlenmiş bir sosyal tesis ve arkasın 10 adet 2+2 kişinin kullanabileceği tamamen ahşaptan dağ evleri bungalovdan ibaret muhteşem bir tesis bizi karşıladı.

Bursa’nın yüzde 99 unun henüz bilmediğine inandığım bu cennetin kurucusu dahilik ile delilik arasındaki sınırda yaşayan bir mühendis olduğunu öğrendim ve tanıştım.

Bir hayal kurmuş ve gerçekleştirmiş. Bunu yaparken öz kaynaklarını kullanmış ama IPARD da projeye destek vererek adına anlam katmış.

Uludağ’ın eteğinde, Muhteşem manzaralı ve içi 4-5 kg. lık  Aynalı Sazan dolu bir göl,  Açık seyir terası da olan bir lokanta ve kafeterya, at binmek, ATV kullanmak, Dağ bisikleti sürmek, okçuluk ve olta balıkçılığı yapmak, paintball oynamakiçin sizi bekliyor.

Ömür boyu anlatacağınız anılara sahip olmak için tur şirketi, pasaport, uçak gerekmiyor, 50 km ötede Gököz Natural Park’ın anlatılmaz yaşanır öyküsünü siz de yaşamalısınız.

Göl manzaralı terasta güneşe veda ederken akşam yemeği keyfi..

Deli mi Dahi mi anlayamadığım ama hayalini gerçek eden adam Arif Doğru ile terasta…