Bakan Işıkhan, yeni asgari ücreti açıkladı Bakan Işıkhan, yeni asgari ücreti açıkladı

Vali Yakup Canbolat’ı makamında ziyaret eden GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri, derneğin faaliyetleri ve gelecek dönem projeleri hakkında Vali Canbolat’la istişarelerde bulundu.

Ziyarette konuşan GESİAD Başkanı Murat Kaya, “Bursa’nın ve Türkiye’nin ilk genç sanayici ve iş insanları derneklerinden GESİAD olarak, şehrimize fayda sağlayacak işlere imza atmanın yanı sıra, ülkemizin geleceği olarak gördüğümüz genç girişimcilerin önünün açılması için çalışmalar sürdürme gayretinde olacağız. Bugüne kadar derneğimize önemli katkılar sağlayan geçmiş dönem başkanlarımızdan aldığımız GESİAD bayrağını, daha da yukarı taşımak için hep birlikte çalışacağız. Bunun için de hem kamu kurumları, hem de Bursa’daki diğer sivil toplum kuruluşları ile dirsek temasında olacağız. Bu anlamda GESİAD üyesi genç müteşebbisler olarak, şehrimizin paydaşlarıyla fikir alışverişinde bulunmaktan mutluluk duyacağız, kapımız işbirliklerine her zaman açık olacaktır” dedi.

Bursa’da üretilmesi kararlaştırılan yerli otomobil hakkında da değerlendirmelerde bulunan Başkan Kaya, “Yerli otomobil üretimine Bursa olarak ev sahipliği yapacak olmaktan memnunuz. Otomotiv ana ve yan sanayinin başkenti durumundaki şehrimizde, yerli otomobilin de üretilmesi Bursa’ya büyük değer katacaktır. Hem üretimin hem de yerli otomobilin sahiplenilmesi anlamında, bilhassa sivil toplum kuruluşlarına önemli görevler düşmektedir. GESİAD olarak biz de bu sorumluluk bilinciyle hareket edeceğiz” diye konuştu. 

GESİAD heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursa Valisi Yakup Canbolat da, Murat Kaya ve Yönetim Kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi.