Erkan ŞEN 
Bursaspor sezon öncesi hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Genç futbolcuların yoğunluğunun göze çarptığı Özlüce’de yüzlerin gülümsemesi ise tek teselli. Teknik Direktör Yalçın Koşukavak gözetiminde gerçekleşen idmanlarda oyuncuların performansının oldukça yüksek olduğu gözlemlenirken, Koşukavak’ın özellikle genç oyuncularla diyalogu takdir topladı. Dünü izinli olarak geçiren takım, bu sabah yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek. 

ERTUĞRUL BELİRSİZ
Yeşil Beyazlılarda kemik diye nitelendirilen futbolcuların veda etmesi canları sıkmıştı. Gidenler kafilesine kaptan Ertuğrul Ersoy da katılacak gibi duruyor. Daha öncesinde Çizme’den teklif alan Ersoy’un Bursaspor’da kalmak istemediği kulislerde dolanan iddialar arasında ancak İtalya’dan ses çakmadığı gibi, başka kulüplerden de Ertuğrul için şuan gelen bir teklif yok.

Timsahlar soğuk havada da devam ediyor Timsahlar soğuk havada da devam ediyor

..VE MÖSYÖ DE COŞTU
Alacaklarını isteyen futbolcular yönetimin başını oldukça ağrıtmıştı. Yerel gazetelerin spor sayfalarını süsleyen bir habere göre, Fransız teknik adam Paul Le Guen ve Rumen yıldız Bogdan Stancu’nun da alacaklarını istiyor. Kulüp bu durumla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Tecrübeli futbolcu Barış Yardımcı’nın sakatlığı ise can sıkan diğer bir durum. Yardımcı, daha öncesinde Bursaspor’da kalmak istediğini birçok kez dile getirmiş ve takıma geldiği günden bu yana gösterdiği performansla taraftarın gönlünde taht kurmuştu. Geçtiğimiz sezon istenilen performansı gösteremeyen Onur Atasayar’ın ise yakın zamanda takımla çalışmalara başlayacağı edinilen bilgiler arasında.