Ufuk IRGAŞ

Geceye katılan Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak başarılı organizasyon nedeniyle Gençlik Komisyonu Başkanı Oğuzhan Kurt ve arkadaşlarını kutladı. 

100. YIL ANISINA

Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Albayrak, Büyük Önder Atatürk’ün 19 Mayıs’ta Samsun’a çıkması ile başlayan milli mücadelenin 100. yılını kutladıkları 2019 yılında genç meslektaşlarına zor zamanlarda çıkış yolunun bulmak için Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini okumalarını tavsiye etti. Albayrak, “O’nun izinden gitmek hepimizin görevi ve sorumluluğun gereğidir” dedi. 

ZOR GÜNLERDEN GEÇİYORUZ

Sektörün oldukça zor bir dönemden geçtiğini dile getiren Albayrak, "Pek çok inşaat mühendisimiz maalesef işsiz ama umudumuzu kaybetmeyeceğiz bu günleri birlikte aşacağız. Mezun sayımız her geçen gün artıyor. Onların ikinci okulları bizim Oda’mızdır" dedi. Gençlik Komisyonu Başkanı Oğuzhan Kurt da, kendisi gibi genç mühendislerin karşılaştığı sorunları bilen ve çözüm anlayışı içinde olan bir yönetim kurulu olduklarını dile getirirken, "İMO büyük bir ailedir. Atatürk ve silah arkadaşlarının saygıyla anıyoruz ve O'nun izinden gitmeye kararlı olduğumuzu bir kez daha haykırıyoruz" dedi.

Uludağ’a çıkacaklar dikkat: Teleferik bakıma alındı Uludağ’a çıkacaklar dikkat: Teleferik bakıma alındı