Erkan ŞEN

Sezon öncesi hazırlıklarının 3. etabına Afyon’da başlayacak olan Bursaspor, dün Özlüce’den ayrılarak yola çıktı. Yarın Altay’la Afyon Stadyumu’nda bir hazırlık maçı yapacak olan Yeşil Beyazlı takım, daha sonrasında 3 maça daha çıkacak. Transfer tahtasının açılmamış olması yönetimi kara kara düşündürürken, taraftarın transfersiz büyük sıkıntılar yaşanacağını sosyal medyada sık sık dile getirmesi kafaları oldukça karıştırıyor. 

KADRODA 3 YABANCI

Açıklanan 28 kişilik kamp kadrosunda altyapıdan yetişen oyuncuların çoğunluğu göze çarparken, Afrika Kupası’ndan dönen Shehu da kampa dâhil edildi. Shehu’nun yanı sıra kadroda 2 yabancı daha bulunuyor: Latovlevici ve Atanasov. Kulislerde konuşulan bir diğer konu ise Ertuğrul’un Galatasaray’a gideceği… Sarı Kırmızılı kulübün Ertuğrul için 500.000 Euro + Ömer Bayram teklifinde bulunduğu edinilen bilgiler arasında. Galatasaray, 28 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu Bayram’ı, geçtiğimiz sene Akhisarspor’dan almıştı.

Bursaspor'dan adaylık açıklaması Bursaspor'dan adaylık açıklaması

TRİBÜN SABIRSIZ

Hazırlıkların birinci ve ikinci etabını Özlüce’de tamamlayan Timsah’ta genç oyuncular ön plana çıktı. Geldiği gün yaptığı açıklamada altyapıya destek vermek istediğini ve Bursaspor’un Vakıfköy’den yeniden doğacağını ifade eden Yalçın Koşukavak’ın duruşu taraftarın takdirini kazanmıştı. Koşukavak’ın idmanlar esnasında özellikle gençlerle olan diyalogunun ön plana çıkması ise hafızalara kazınan detaylardan. Bursa’daki hazırlık sürecinde iki maç oynayan Yeşil Beyazlı takım deplasmanda Fenerbahçe’ye 2-0 mağlup olurken, kendi evinde ise İran temsilcisi Sepahan’a 0-3’le boyun eğmişti. Bu sonuçlar tribüne “Kesinlikle oyuncu lazım” dedirtti. Başkan Mesut Mestan ve yönetim transfer tahtasını üçüncü etapta açtırır mı bilinmez ama arma sevdalıların artık sabrı kalmadı.