Bursaspor taktik idman yaptı Bursaspor taktik idman yaptı

Gökhan GÜNDOĞDU

Yıldırım’ın gururu Duaçınarspor… Kulübün Başkanı Çetin Yıldız sezona hazır olduklarını belirterek mutlak başarı parolasıyla her maça çıkacaklarını kaydetti. Yıldırım’da 1958 yılında kurulan ve Süper Amatör Lig’de mücadele eden Duaçınarspor Kulübü, her sezon olduğu gibi bu sezona da iddialı kadro kurarak hedefini Spor Toto Bölgesel Amatör Lig olarak belirledi. Sezon açılısında gazetemize açıklamalarda bulunan kulüp başkanı ve aynı zamanda Yıldırım Amatör Kulüpler Birliği Başkanlığı görevini de yapmakta olan Çetin Yıldız, şunları ifade etti: “Kulübümüzün isminden de anlaşılacağı gibi  Duaçınar olarak telaffuz edilmektedir. Bu çınarlar ecdadımız olan Osmanlıyı sembolize etmekle beraber, bizleri de manevi olarak bulunduğumuz semtte geleceğimiz olan yeni nesillerin sağlıklı sosyal bireyler olarak yetişmesi için gayret sarf ediyoruz. Yıllardır futbolcu fabrikası unvanımızı boşa çıkarmadık. Yönetimdeki arkadaşlarımız: 2. Başkanlar Servet Yılmaz ve Osman Yıldırım, kulüp yönetim kurulu üyelerimiz Yusuf Çakır Turhal, Akın Asa, Bünyamin Akdeniz, Adem Akdeniz A takım antrenörlerimiz Erol Özmen, İsmail Korkmaz ve Kenan Şimşek, Spor Okulu antrenörü Ünal Sarı ile birlikte kulübümüzü en iyi yerlere getirme gayreti içindeyiz.”

FAİR PLAY RUHUYLA MÜCADELE 

“Tüm bu çalışmalarımızın  meyvelerini de toplamaya başladık. U-15 takımımız bitime 3 hafta kalarak kendi kategorilerinde şampiyon olarak Elit Lig’de mücadele etmeye hak kazandılar. Yavrularımızı sahada vermiş oldukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Kulüp olarak hedefimiz bulunmuş olduğumuz her yaş kategorilerinde fair play ruhu ile mücadele ederek sahadan galip gelmek. Ortada kazanılan bir başarı varsa bu kesinlikle bilinçli çalışmanın ve ekibin eseridir. Yakında başlayacak olan Bursa Süper Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan takımlarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Hak edenin kazandığı kazasız belasız bir sezon geçirmelerini Allah kulübüm ve şahsım ve yönetimim adına diliyorum. Bu yılın Şubat ayında açmış olduğumuz Duaçınarspor Kulübü Cafe ve toplantı salonlarımızla halkımıza sporun dışında da kulüp, yöneticilerimiz ve futbolcularımızla hep birlikte, bir arada olma konularında hizmet vermekteyiz. Önemli gün ve toplantılarına nezih bir ortam sunmaktayız. Son olarak da bizleri yalnız bırakmayan değerli il ve ilçe yöneticilerimize vermiş oldukları desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum.”

 

BİZ FUTBOL ŞEHRİYİZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu (BASKF) ziyaret ederek, amatör spor kulüplerinin tamamını kapsayıcı çalışmalar yapılacağını söyledi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu (BASKF) ziyaret ederek, BASKF Başkanı Osman Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Bayhan’ın da katıldığı ziyarette, Bursa’daki amatör spor kulüpleri, yıl boyunca oynanan müsabakalar ve tesislerin durumu değerlendirildi. Başkan Alinur Aktaş, Bursa’nın, şampiyon takımı Bursaspor’un yanı sıra futbol alt yapısıyla diğer şehirlerden farklı olduğunu söyledi.