Fatih AKKUŞ
Bursaspor’da görevi geçtiğimiz hafta Samet Aybaba’dan devralan Mesut Bakkal, deplasmanda oynanacak Kasımpaşa maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özellikle oyuncuların istekli olmasından dolayı mutlu olduğunu söyleyen Bakkal, “Onların pozisyona girmeleri ve istekleri beni mutlu ediyor” diyerek takımının oynadığı futboldan mutlu olduğunu kaydetti.

HERKESE İHTİYACIMIZ VAR

Özellikle zor geçen sezonun sonunda korkulu rüya görmemek için herkese ihtiyaçları olduğunu söyleyen Bakkal, “Sezon boyunca herkese ihtiyacımız var. Bursaspor’da birinci haftam olmasına rağmen ilk maçımızda bariz net pozisyonlar yakaladık. Bu beni sevindirdi. Bu takım istekli oynadığı sürece sonuç alacağız. Oyuncularıma da söyledim, bir hafta olmasına rağmen futbolcularım istekli ve bir reaksiyon veriyorlar. Bu beni gerçekten çok mutlu ediyor” değerlendirmesinde bulundu.

“120 milyon TL sadece faiz parası ödüyoruz. “120 milyon TL sadece faiz parası ödüyoruz.

TRABZON MAÇINDAKİ 
PERFORMANS LAZIM

Takımının Trabzonspor maçındaki futbolu sahaya yansıttığı takdirde kazanacaklarını vurgulayan başarılı hoca, “Badji cezalı ama onun yerine oynayabilecek kalitede oyuncularımız var. Kasımpaşa ligin en iyi hücumcu takımlarından birisi ancak Trabzonspor maçındaki gibi oynarsak, ben umutluyum. Taraftara teşekkür ediyorum, ilk maçımız olmasına rağmen bize inanılmaz destek verdiler. Ligde öncelikle ben kazanayım da başka kim kazanırsa kazansın önemli değil. Bizim yapmamız gereken içeride oynayacağımız maçları kazanmak. 6 haftada kazanan ve kaybeden olacak. Biz mümkün olduğunca kazanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

TAKIMIN ŞABLONUYLA OYNAMADAN

Kalan haftalarda takımın dengesini çok bozmadan hareket etmek zorunda olduklarını söyleyen Mesut Bakkal, “Kasımpaşa’da Popov var, onu iyi kapatmamız gerekiyor. Maça göre taktik yaparız diyemem ama çok fazla oyun sistemimizle oynamamalıyız. Kalan 6 haftada takımın şablonuyla çok oynamamak gerekiyor. Öne oynamada biraz daha yürekli olmamız gerekiyor. Bana oyuncularım çok saygı ve sevgi gösteriyor. Sahaya çıkacağımız en iyi kadro ile en iyi sonucu almak zorundayız. Kimin oynadığı değil, oynayanın ne yaptığı önemli. Bir tecrübemiz var ve bunu değerlendireceğiz” dedi.

YOLCULUK YARIN
Öte yandan Timsah deplasmanda oynayacakları ve ligin dibini derinden etkileyecek bu maça yarın Özlüce’de yapacakları son idmandan sonra gidecek. Bir günlük kampa girecek olan Timsah sabah saatlerinde yapacakları ter idmanından sonra maç saatini bekleyecek. Biletler ise satışa dün çıktı. 40 TL’den satışa çıkan deplasman biletlerine ilgi ilk günden oldukça fazlaydı. Kurtardığı penaltı ile Trabzon maçında devleşen genç file bekçisi Okan’a ise bu maçta oldukça fazla iş düşüyor.