Sevinç ÇELEBİ

İYİ Parti Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, 31 Mart’ta büyük bir teveccühle göreve geleceklerini söyledi. Yaklaşık bir aydır ilçenin her santimetrekaresini gezdiğini ve gezmeye devam edeceğini belirten Başkan Adayı Şükrü Erdem, her vatandaş ile kucaklaştığını, projelerini anlattığını, onların sorunlarını dinlediğini ve aldıkları enerji ile 1 Nisan’a hazır olduklarını belirtti.

Osmangazi'de konforlu ulaşım Osmangazi'de konforlu ulaşım

“HİZMET İÇİN GELİYORUZ”

Erdem, sözlerini şöyle sürdürdü: “Görev süremiz içerisinde, 5 yılda yapacağımız ilçemizin ihtiyacı olan, halkımızı rahatlatacak projeleri titizlikle hazırladık. Dere boyu, Tümbüldek, Balıkçı Pazarı, Üretici Pazarı, Altyapı, Trafik, Lalaşahin Pazarı, Amfi Tiyatro, Mermer Atık Projesi, Kırsal Dönüşüm, Tarım, Turizm, İyi Kart, Kent Konseyi ve diğerleri. Özellikle bu ekonomik şartlarda, tarım, üretim ve istihdam projelerimize büyük önem veriyoruz. Öncelikle mutfaktaki yangını söndürmeliyiz. Bu yangın tüm evi sarmadan üreticimize destek verip düzlüğe çıkmalarına yardımcı olacağız. Tarım ve hayvancılık ilçemizin olmazsa olmazı. Kuracağımız tesisler ve yapacağımız desteklerle çiftçimize nefes aldıracağız.”

“PARTİZANLIK BİZE GÖRE DEĞİL”

Kendisinin kesinlikle her vatandaşa eşit mesafede olacağını, döneminde belediyede kesinlikle partizanlık yapılamayacağını da sözlerine ekleşen Şükrü Erdem, “Beni herkes Bakanlığım döneminden de bilir. Partizanlık kesinlikle yapmadık, bundan sonra da yapmayız, yaptırmayız. Bize gelip ilçemizin menfaatine bir öneride bulunursa onun söylediğini dikkate alırız. Zaten Kent Konseyi’ni de bunun için kuruyoruz. İlçenin menfaatine olan projeler, öneriler burada masaya yatırılacak, orada alınacak kararlar da Belediye Meclisi’ne gelecek. Partisi önemli değil, herkesin fikrine kapımız açık. Ama halkımızın menfaatine olmayan, özel çıkarları için gelecek herkese de kapımız kapalı, bu böyle bilinsin” diye konuştu.

“YİNE İLK 3’TE OLACAĞIZ”

Mustafakemalpaşa’nın bugüne kadar gerekli hizmetleri alamadığını kaydeden Erdem, sözlerini şöyle sürdürdü: “Dönemimde yaptığımız hizmetler biliniyor ve takdir ediliyor. Ancak görüyorum ki; bizim bıraktığımızda Bursa ilçeleri arasında 2’nci sırada olan Mustafakemalpaşa, 12’nci sıraya kadar gerilemiş. Otobanı, TEKNOSAB’ı, tarımsal fuarları ve daha nice hizmetleri göz göre göre ilçemizde tutamayanlar, bugünlerin sorumlularıdır. Geçmiş dönemlerde ilçemiz ödediği vergilerin 4 katı oranında yatırım alıyordu. Bugün ise yıllardır yatırım gelmez olmuş, bir arpa boy ilerleme olmamış. İnşallah büyük bir gayret ile yatırımcı arkadaşlarımızın desteğini Mustafakemalpaşa’mıza kazandıracağız. En kısa zamanda İlçemiz tekrar gelişmişlikte ilk 3’te olacak.”

“TÜMBÜLDEK VE SUUÇTU UÇURUR”

Mustafakemalpaşa için Tümbüldek ve Suuçtu’nun öneminin çok büyük olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Tümbüldek Kaplıcaları ve muhteşem Suuçtu Şelalesi başka bir ilçede olsa şimdiye kadar yapılan yatırımlarla o ilçeyi uçururdu. Ama biz bu iki büyük değerin kıymetini maalesef şimdiye kadar bilemedik. Her ikisi için de muhteşem projelerimiz var. Bittiğinde ilçemiz turizmin gözbebeği olacak. Turizm bacasız sanayi. Biz de bunu çok iyi kullanacağız. Sadece bu iki yer değil, yapacağımız projeler ile hem ilçemiz hem de o bölgelerdeki mahallelerimiz kalkınacak” dedi.

YAPTIK, YİNE YAPACAĞIZ”

Hem ilçe merkezinde hem de kırsal mahallelerde gece gündüz demeden halkla kucaklaştıklarını kaydeden Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini şöyle tamamladı: “Vatandaşlarımızın bu sıkıntılarına son vermek, dertlerine derman olmak, sorunlarını çözmek bizim boynumuzun borcu. Geçmişte yaptığımız hizmetler hâlâ dillerde. Sonrasında kaybedilen yıllar. Hizmette şaha kalkmış olarak bıraktığımız Mustafakemalpaşa’nın durumu ortada. Tekrar aynı yere, daha da ileriye götürmek inşallah bize nasip olacak. Hep birlikte, üretimden istihdama, tarımdan sanayiye, turizmden eğitime tüm hizmetler bir bir olacak ve kol kola, gönül gönüle hep birlikte ilçemizi yöneteceğiz. Sadece bize oy verenlerin değil tüm vatandaşlarımızın dert ortağı, çözüm noktası olacağız.”