3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle her yıl Aralık ayında engelli kardeşlerimiz ile camiamızı bir araya getirerek farkındalık oluşturmak ve engelli kardeşlerimize hoşça vakit geçirmek ana gayeleriyle yapılan “BAL-GÖÇ Engelliler İle El Ele” Bowling Turnuvası, bu yıl Nilüfer’de yapıldı. Bu etkinliğimize katılımlarıyla katkı koyan tüm katılımcılarımıza ve yöre derneklerine şahsım ve camiamız adına sonsuz şükranlarımı sunarım. Sağ olsunlar, var olsunlar...

Sevinç MUTLU

Bal-Göç Yönetim Kurulu Üyesi ve

Yunusemre Mahalle Muhtarı

A1 KATEGORİSİ(DERECEYE GİRENLER):

1-Savaş Akıncıoğlu-A.Akıncıoğlu

2-Ahmet Kurtaran –Berkan Özcan

3-Cihan Can-Seyfettin Akgöz

4-Mustafa Durmaz-Emel Balı

A2 KATEGORİSİ (DERECEYE GİRENLER):

1-Eğridereliler Derneği

2-Killililer Derneği

3-Bal-Göç Genel Merkez

4-Bal-Göç Kestel Şubesi

 

***

‘Oldu-Bitti’ hizmet istemiyoruz

Sayın Büyükşehir Belediyesi Yetkilileri. İkamet ettiğimiz Sakarya Mahallesi’nin Osman Gazi Parkı’na basketbol sahası yaptınız. Ancak yerler beton, pota ful demi ve kenarlardaki teller çıkıntılı olunca, basket oynamaya kalkıştığınız anda toplar patlıyor. Filelerin esik olması da işin cabası.

KULLANILIR HALE GETİRİN

Bizler şayet böyle bir ortamda basket oynamak istesek. Çocukluk yıllarımızda olduğu gibi bir çember bulur, bir direğe bağlar içine top atar dururuz… Sizden ricamız basket sahasını kullanılabilir hale getirmenizdir. Yapılan işler oldu-bitti hizmetleri olmamalı. Çağrımıza kulak verirseniz ve gereken iyileştirmeyi yaparsanız çok memnun oluruz.

Saygılarımızla

Bir grup basket sever

 ***

Kükürtlü Caddesi farelere teslim!

Çok büyük şikayetim Kükürtlüde cirit atan farelerden! Öyle ki söz konusu kemirgenler, artık insanlardan bile korkmadan çıkabiliyorlar ve rahatça caddede ve her yerde dolaşabiliyorlar. Tüm bunları gördükçe geldiğimiz durumdan resmen utanıyorum!

DEFALARCA KEZ DİLE GETİRDİK

Defalarca kez bu sıkıntımızı dile getirdik ve bölgenin sıkça ilaçlanmasını istedik. Çünkü bunun çözümü ilaçlanmaktan geçer. Ancak hiçbir apartmanın ya da sokaktaki kanalizasyonlar ilaçlanmıyor ve örneğin benim olduğu gibi daha bir çok kişinin apartmanlarından çıkan farelerden çok bıktık.

KURTARIN BİZİ BU İLLETTEN

Hepsi de lağım faresi olması işi daha da tiksindirici boyutu.  Öyle ki bizler artık evlerimize rahatça girip çıkamıyoruz bile… Bu sebeple, Osmangazi Belediyesi’nden ricamız, bir an önce farelerin çıktıkları yerlerin ve de mahallemizdeki bahçelerin ilaçlanmasıdır. Gereğini yapılmasını iple çekiyoruz.

Saygılarımızla

Kükürtlü Caddesi Sakinleri

 ***

OSMANGAZİ BELEDİYESİ’NDEN CEVAP VAR

Sayın Sevinç Çelebi;

agazete’deki Vatandaş Hattı köşenizde 05 Aralık 2018 tarihinde ‘SMS Tacizine Maruz Kalıyorum’ başlıklı bir habere yer verilmiştir.

Belediyemiz tarafından SMS sisteminde yapılan yenileme sonucu; emlak kaydı bulunan ve başvuru yapan hemşehrilerimizin numaralarının sisteme eklenmesiyle yeni bir sistem oluşturuldu.

Bu yeni sistemle birlikte temel amacımız, emlak vergi bildirimlerini ve belediyemiz çalışmalarını hemşehrilerimize daha sağlıklı ve hızlı bir şekilde ulaştırmaktır.

Konuya duyarlılığından dolayı okurunuza ve konuyu bize ilettiğiniz için size teşekkür eder, esenlikler dileriz.

Osmangazi Belediyesi

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

---

Sayın Sevinç Çelebi

agazete’deki Vatandaş Hattı köşenizde 03 Aralık 2018 tarihinde ‘Pazarcılar Avaz Avaz Bağırmasın’ başlıklı haberlere yer verilmiştir.

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekiplerimizce, ilçemizde kurulan bütün semt pazarlarında sürekli olarak yapılan denetimlerde, pazarcı esnaflarına Pazar alanlarında uyulması gereken kurallar ile alakalı olarak gerekli uyarılar yapılmaktadır. Yapılan uyarılara uymayan ve çevreyi rahatsız edecek şekilde satış yapan kişiler hakkında ise 5957 sayılı hal kanununun ilgili maddesi gereğince yasal işlemler uygulanılıyor. Hemşehrilerimizin huzurlu ve güvenli bir şekilde alışveriş yapabilmeleri için Pazar alanlarındaki denetimlerimiz aralıksız bir şekilde sürüyor.

Konuya duyarlılığından dolayı okurunuza ve konuyu bize ilettiğiniz için size teşekkür eder, esenlikler dileriz.

Osmangazi Belediyesi

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

***

İNEGÖL BELEDİYESİ’NDEN CEVAP VAR

Sayın Sevinç Çelebi;

Gazetenizin 05 Aralık 2018 tarihli sayısındaki ‘İlla Can Mı Gitmesi Lazım’ başlıklı yazınızla ilgili olarak, bahsi geçen bölge Bursa Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olup konu daha önce tarafımızdan Büyükşehir Belediyesine bildirilmiştir ve bölgede kavşak çalışması başlatmış bulunmaktadır. Bilginize sunar, iyi günler dileriz…

İnegöl Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü