Fatih AKKUŞ

Murat Sözkesen, Bursaspor’a veda etti Murat Sözkesen, Bursaspor’a veda etti

Bursaspor son haftalarda sıkıntılı bir süreç yaşıyor. Özellikle parasal anlamda yaşadığı kriz yüzünden transfer tahtası açılmadı ve bu sebeple transfer yapılmadı. Taraftar bu anlamda tepkili ancak yönetim de işin özünde personel ve futbolcuların alacaklarını düşünüyor. Bu anlamda mantıklı adımlar atmak isteyen Yeşil Beyazlılarda en geç maç günü ödeme yapılacak.

BAŞKAN DÜŞÜNCELİ

Son yaşanan gelişmelerden sonra başkan Ali Ay oldukça sıkıntılı ve düşünceli. Buna bir de taraftar tepkisi eklenince sıkıntı büyüyor ancak yönetim ödemeyi yapmaya niyetli ve her yönetici taşın altına elini sokmak durumunda kaldı. Birkaç yönetici dışında sezon başından beri durumu umursamayan insanlar şimdilerde zoraki de olsa katkı sağlamak zorunda kalıyor.

TARAFTARA 1963 ÇAĞRISI

Bursaspor Grup 1963 tribün lideri Orhan Şahin taraftara çağrıda bulundu. Yarın akşam sahamızda oynayacağımız zorlu Atiker Konyaspor müsabakası öncesi Şahin, “Bu zorlu karşılaşmada. Her ne kadar transfer olmasa da biliniyor ki kulübün borcu oldukça fazla. Bu nedenle bizler büyük Bursaspor taraftarı olarak, bugüne kadar her şartta destek verdiğimiz takımımıza bu maçta da sahip çıkacağız. Seven sevdiğini yarı yolda bırakmaz. Bu maçta takıma sahip çıkalım ve sezon sonu üzüntü yaşamayalım” değerlendirmesinde bulundu.

BİLETLERE İLGİ YOĞUN

Öte yandan yarın akşam 20:00’de oynanacak müsabakaya bilet alımları çoğaldı. Özellikle Teksas tribünü ve Maraton tribününe ilgi artarken maç saati en az 25.000 dolayında taraftarın stadyuma gelmesi bekleniyor.