Ufuk IRGAŞ

"Müzik ve eğlence Şantan Restoran’da yaşanır" diyen işletme müdürü Nazmi Balibey, müşteri memnuniyeti doğrultusunda hizmet verdiklerini söyledi. İki kattan oluşan Turistik Şantan Restoran'da her gece canlı müzik yapılmakta ve üstünde yer alan teras da ise Nefis kebap çeşitleriyle birlikte canlı maç izlenebiliniyor. Komplekste yer alan santral gazinosunda ise müşterilerine doyumsuz programlar sunuluyor.

FARKIMIZ TURİSTİK OLMAK 
Yaklaşık üç yıllık geçmişiyle sanatçı, müzik ve eğlence severlerin uğrak yeri haline gelen Turistik Şantan Restoran İşletme Müdürü Nazmi Balibey'le bir söyleşide bulunduk. Deneyimli işletme müdürü Balibey bize yaptığı “Farkımız Turistik Olmak” diyerek başladığı açıklamada “Kompleksimizde şimdiye kadar yüzlerce ünlü isim sahne alarak Bursalılara unutamayacakları programlar sundular. Sahne alan sanatçıların tamamına yakını bizleri arayarak sahne almak istediklerini ifade ettiler. Bizler de inci eleyip sık dokuyup gelen sahne tekliflerini yerine getirdik. Size Kompleksimizden de kısaca söz etmek istiyorum. Eski Garaj Kent Meydanında bir Kompleks olarak faaliyet gösteren ŞANTAN Restoran’da Eğlence ve Müzik sevenler için her akşam canlı müzik icra edilmektedir. İkinci katta ise çeşitli kebap ve nargile keyfi yapıp dev ekranda maç izlenebiliniyor. Restoranımızda şu günlerde değişimli olarak Kader ve Havva sahne almaktadır” ifadelerini kullandı

BEKLENMEYEN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
Deneyimli işletmeci Balibey, "Nişan, doğum günleri ve sürpriz partilerin de verildiği restoranımızda hatırlarsanız geçtiğimiz yıl 40 sanatçının da katılımıyla gazeteci Mustafa Tanıtan’ın doğum gününü kutlamıştık. İzni olursa müessesemiz 3 Nisan’da Tanıtan’ın doğum günü ve meslekte 41. yılı kutlamalarını da bu mekanda gerçekleştirmek istiyor. İstanbul, Ankara ve İzmir'den sürpriz sanatçılar da 3 Nisan’da gerçekleştirmeyi düşündüğümüz gecede sahne alarak doğum günü programına renk katacaklar" diye konuştu.

’Sırrını Biliyorum’a Bursa’da samimi gala ’Sırrını Biliyorum’a Bursa’da samimi gala