Ufuk IRGAŞ

Nilüfer’in Özlüce Mahallesi’nde resmi açılışı gerçekleştirilen Addres Live eğlence mekânı, çalışanları, sanatçısı ve konsepti ile diğerlerine fark atıyor. Mekânda her hafta farklı farklı sanatçılar sahne alarak davetlilere unutamayacakları müzik ve eğlence programlarına imza atıyorlar. Garsonluktan Patronluğa yükselen Star Gazinosunun eski müdürü Fedai Tural ve oğlu Mustafa Tural'ın işletmeciliğini yaptığı üç kattan oluşan ADDRES LİVE'nin açılışında sahne alan Muzaffer Ersoy sesi ve performansı ile davetlilerden tam not aldı.

Bursa’da gençler yılbaşına şarkılar eşliğinde girdi Bursa’da gençler yılbaşına şarkılar eşliğinde girdi

FARK YARATIYORUZ
Hayırlı olsun dileklerimizi iletmek ve haberlerini yapmak için kapısını çaldığımız Özlüce meydanındaki ADDRES LİVE Eğlence Mekanının işetmecisi Mustafa Tural ile yaptığımız söyleşide bize şunları söyledi: "Ben garson olarak yola çıkan ve daha sonra müdür olarak görev yapan çekirdekten yetişme ve eğlence sektörüne hizmet veren babam Fedai Tural'dan edindiğim tecrübeyle verdiğim hizmeti daha üst seviyeye taşıma hayalimi bu mekânı açmakla gerçeğe dönüştürdüm. Havasını teneffüs ettiğim ekmeğini yediğim Bursa’da sektöründe bir numara olmak için çıktığım yolda Plan ve projelerimi hayata geçirirken velinimetim olan müşterilerimin huzur içinde ve rahat edebileceği bir mekân düşündüm. Uzun araştırmalarım sonunda Özlüce meydanındaki bu binayı kiraladım. Müşterilerimi memnun edebilme ve en iyi hizmeti verebilme adına bu mekânı yani Address Live'ı açtım. Sizde şahit oldunuz hafta ortası olmasına rağmen diğer mekânlara oranla ADDRES LİVE saygın müşterileriyle doldu taştı. Allah’ıma şükürler olsun ki açılışımızın ilk gününde hayal ve sermayemizin boşa gitmediğini gördük. Özlüce Meydanında açılışını gerçekleştirdiğimiz mekânımızın sadece Nilüferde değil de Bursa’nın aranılan mekânı olacağına inanıyorum. Ben buradan sizin aracılığınız la açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan müşterilerimiz başta olmak üzere Çiçek gönderme zahmetinde bulunan, telefon ve telgrafla hayırlı olsun dileklerinde bulunan dostlarıma şükranlarımı sunuyor ve teşekkür ediyorum." 

SANATÇILARA TEŞEKKÜR
Sesi ve yorumlarıyla Bülent Ersoy ve diğer birçok sanatçının pabucunu dama atacak performans sergileyen Muzaffer Ersoy ile partneri Tuğba Zambakkaya’ya teşekkür eden deneyimli işletmeci Mustafa Tural, "Baş tacımız olarak kabul ettiğimiz sanatçı dostlarımıza her zaman kapımız açık olacaktır. Değerli solistim Muzaffer bey sizi ilk kez izlememe rağmen sahne performansınıza hayran kaldım" diye konuştu. Bülent Ersoy'un veliahdı olabilecek bir performans sergileyen assolist Ersoy'un dört saati aşan ve nefes kesen programı müşteriler tarafından da ayakta alkışlandı. Ailelerinde eğlence merkezi olarak da isim yapacağına inandığını ifade eden ADDRES LİVE işletmecisi Mustafa Tural mekanında rezerve yaptırarak gelen seçkin davetlilerin katıldığı canlı müzik yapıldığını da söyledi ve, “Mekanıma eğlenme ve Türkü dinlemeye gelen konuklarım kendi evlerinde gibi rahat edip müzik dinletisini yaşayacaklar. Mekanıma Bir gelen bir daha gelecek ve giderek müdavimi olacak. Ben mekanımda sahne alan sanatçılarım ve velinimetim olan müşterilerime beni tercih ettikleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.