Şampiyon sporculardan Başkan Aktaş’a ziyaret Şampiyon sporculardan Başkan Aktaş’a ziyaret

Mustafa TANITAN

Demirtaş Mahallesi’nde bulunan Güvercin Sevenler Dernek Lokali, artık Çukur Canlı Müzik adı altında hizmet veriyor. Eğlence merkezinde bütün Bursalı müzik severleri bir araya getirme uğraşı veren girişimci işletmeci Muhittin Kayapınar önceki gece ünlü türkücü Pırıl ve Derviş'i konuk etti. Sessiz sedasız bir şekilde kapılarını Bursalı müzik severlere açan Amasya girişimci işletmeci Muhittin Kayapınar ‘Her Şey Bursa İçin’ diyerek 35 yıl önce açtığı Güvercin Sevenler Derneği Lokali’ni Çukur Canlı Müzik Eğlence Merkezi’ne çevirdi. Ekmeğini yediği Bursa’nın hizmetkarı olduğunu her fırsatta dile getiren Kayapınar ile mekanında bir söyleşide bulunduk. Başarılı işletmeci Kayapınar, “Bursalılara 35 yıl önce Güvercin Sevenler Derneği ile başladığım hizmetimi bundan böyle eğlence sektöründe devam ettirme kararı aldım. Dernekle başladığım, Bursa ekonomisine katkımı bundan böyle eğlence sektöründe sürdüreceğim. Deneyim kazandığım Güvercin Sevenler Derneği vasıtasıyla hatırı sayılır müşteri ve Bursalı dostlarımla tanıştım ve onların tavsiyesi üzerine de bu mekânı açtım” diye konuştu.

KALICI OLACAĞIZ
"Boğulursak küçücük bir gölde değil de denizlerde boğulalım" diyen Kayapınar, müşterilerin isteği doğrultusunda ünlü isimleri Bursalı hayranlarıyla buluşturmayı hedeflediklerini de dile getirdi. Müessese sahibi Muhittin Kayapınar şimdilik işlerinin çok iyi gittiğini belirterek, “Canlı müzik ruhsatı almadan mekan açıp sonradan kapatılan mekanlar gibi olmayıp işimi sağlama bağladım. Canlı müzik ruhsatını aldıktan sonra işime başladım” ifadelerini kullandı.

SÖZÜMÜ YERİNE GETİRECEĞİM
Sektörde henüz yeni olmasına rağmen mekânın sanatçıları ve müşterilerinin “Çukur evimiz Muhittin babamız” benzetmesi yapması dikkatlerden kaçmayan detaylardan. Eğlence dünyasına yeni adımını atan girişimci işletmeci Muhittin Kayapınar müşterilerinin isteği doğrultusunda hareket ettiğini ve müessesinde ünlü isimleri sahneye çıkarmayı hedeflediğini dile getirdi. Kayapınar ilk olarak “Sibel Can'ın tahtına göz dikti” denilen; sesi, güzelliği ve güçlü yorumuyla yeni olmasına rağmen Bursalıların gönüllerinde taht kuran Pırıl ve Derviş'i hayranlarıyla buluşturdu. 

DOYUMSUZ BİR KONSER
Müessesenin kadrolu sanatçıları; bağlama üstadı Mustafa ve çaldığı klavyeyle ruha dokunan Orhan'ın doyumsuz konseriyle başlayan ve işletmecisi Muhittin Kayapınar'ın da yüzünü güldüren programda sahne alan ve Bursa’dan gelen ilk teklifi geri çevirmediğini söyleyen sahnelerin geleceği parlak yıldızı Pırıl, Çukur Canlı Müzik mekanında verdiği konserle adeta Bursa’yı salladı. Müşterilerin masaları tamamen doldurduğu, halayların çekildiği, konfetilerin atıldığı eğlence gecesinde Pırıl adeta devleşti. Bütün Müşterilerinin İsteklerini yerine getiren Pırıl, yaptığı konuşmada, “Bu mekanın kapılarını bizlere açan Muhittin ağabeyime beni konuk ettiği için teşekkür ediyor ve işlerinde başarılı olmalarını diliyorum. Allah ondan razı olsun” ifadelerini kullanırken, işletmeci Muhittin Kayapınar da, “Bizi kırmayarak mekanımızda sahne alan değerli sanatçımız Pırıl kardeşime teşekkür ediyor, iyi ki varsınız demek istiyorum” diye konuştu.

PIRIL PIRIL SANATÇI
“Bizi izlemeye devam edin. Sürprizlerimiz devam edecektir. Müşterilerimin isteği doğrultusunda ünlü sanatçıları müessesemizde konuk etmeye devam edeceğim” diyen Muhittin  Kayapınar, “Pırıl kızımızla gurur duyuyorum. Eğer müessesem müşterilerle dolup taşırıyorsa bunu Pırıl'a borçluyum. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine mekanımda sahne alan Derviş Bey'e gelince sesi ve yorumlarına bir diyeceğim yok. Pırıl, Derviş ve Hülya ile başlayan sürpriz sanatçılarımızı mekanımızda konuk edeceğiz. Listemizde erkek sanatçıların yanında bayan sanatçılar da yer almaktadır” diye konuştu              

ÜLKÜCÜLERİN GÖNÜLLERİNDE TAHT KURMUŞTU
Sahne aldığı Çukur Canlı Müzik sahnesinden önce görüştüğümüz sanatçı Derviş, 2000’li yıllarda istek üzerine çıkardığı "Devlet Baba" şarkısıyla ülkücülerin gönlünde taht kurduğunu ve o yıllarda ülkücülerin baş tacı olduğunu ancak o sevdanın saman alevi gibi kısa sürede sona erdiğini ve ülkücülerin hiç bir programa çağrılmadığı siteminde bulundu.