Funda AVCI-Arda EKİNER

Bursa’nın başarılı spor kulübü Efe Boks spor Kulübü başarılarıyla göz dolduruyor. Geçtiğimiz günlerde Yalova’da ve Isparta’da yapılan Yıldızlar Türkiye Boks Şampiyonası’ndan derecelerle dönen ve ayrı zamanda milli takıma seçilen üç sporcusu Canberk İstim, Talha Demir ve Yusuf Çuvalcı ile kulüp adını altın harflerle boks camiasına yazdırmış durumda.

HER KOŞULDA YANIMIZDAYDILAR

Türkiye Şampiyonası’ndan başarılı derecelerle dönen sporcular, Efe Spor Kulübü Başkanı Haşim Zengi, Efe Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Niyazi Çuvalcı ve Baş Antrenör Erkan Efe şampiyonalarda kendilerine büyük destek ve sponsor olan ‘Gül Eren Tekstil’ sahipleri Murat Eren ve Mehmet Eren’i ziyaret ederek kendilerine teşekkür plaketi takdim ettiler. Efe Spor Kulübü Başkanı Haşim Zengin, “Spora ve sporcuya gerçekten saygı duyan, her koşulda kulübümüzün yanında olan Murat Eren ve Mehmet Eren’e canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi. Yönetim Kurulu Üyesi Niyazi Çuvalcı’da, "Uzun süren  çalışmalarımızın sonucu  güzel başarılar elde ettik. İnşallah  daha güzel başarılar elde edeceğiz. Kulüp antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Desteklerinden ötürü de Gül Eren Tekstil yönetim kuruluna ayrıca teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

HER ZAMAN BİZİMLE

Müsabakalar boyunca Efe Boks Spor Kulübü’ne destek olan Gül Eren Tekstil sahiplerinden Murat Eren ve Mehmet Eren ise ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu ifade ederek, "Efe Spor Kulübü’nün her zaman yanındayız. Bizim için spor ve sporcu   önemli bir konu bu çocuklar gelecekte, ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek kapasiteye sahipler. Biz de gücümüzün yettiği kadarı ile elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Boks güzel bir spor, biz de bu spora destek vererek çocuklarımızı dışarıdaki kötü alışkanlıklardan  uzak tutabiliriz. Bu spor sayesinde ben Efe Boks Spor Kulübü  ailesinin  başarılarının devamını diliyorum. Her zaman yanınızdayız” diye konuştular.

Hedef zirve

Efe Boks Spor Kulübü’nün başarılı antrenörü Erkan Efe de yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Gayretleri ve çalışmaları sonucunda bize bu başarıları kazandıran sporcularımı ayrı ayrı kutluyorum. Hedefimiz, her zaman zirve ve bu inanç ile çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bize bu zorlu mücadelemizde yalnız bırakmayan Kulüp Başkanımız Haşim Zengi'ye ve Gül Eren Tekstil'in sahibi sayın Mehmet Eren ve Murat Eren’e desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.”