Ufuk IRGAŞ

HE Organizasyon öncülüğünde Yıldırım Dadaşlar Derneği tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Anadolu Yöresel Ürünler Şenlikleri’nin biri daha yarın sona erecek. Yıldırım Belediyesi’nin katkılarıyla 1-10 Kasım tarihleri arasında Mesken Kaplıkaya Cazibe Merkezi alanında gerçekleştirilen şenlikte Anadolu’nun Ankara, Kayseri, Erzurum, Elazığ, Antep, Malatya İstanbul, Beypazarı, Balıkesir, Hatay, Maraş, Aydın illerinin yöresel ürünlerinin tanıtımı ve satışı yapıldı.

ŞENLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK
Yıldırım Dadaşlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Çevik’le şenlik alanında bir söyleşide bulunduk. Çevik bize yaptığı açıklamada, “Allah’ımıza şükürler olsun ki bir şenliğimizi daha kazasız belasız Pazar günü sonlandıracağız. Dernek Yönetimi olarak Yoğun talep üzerine şenliklerimizi Her mahallede gerçekleştirme kararı aldık. Bundan sonraki etkinliğimizi ise Sazlı Sözlü ve sanatçılarımızın da taçlandıracağı Cumalıkızık’ta gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

ÜRÜNLERDEN HERKES NASİPLENDİ
Şenliklerin son gününde Dernek yöneticisi Erdal Çevik şenlik kapsamında alış veriş yapanlar ile davetliler agazete'teden de övgü ile söz etti. Çevik konuşmasında, “Yıldırım Dadaşlar Derneği olarak bize yer tahsisinde bulunan Yıldırım Belediyesi başta olmak şenliğimize katılarak şehirlerinin ürünlerinin tanıtımını ve satışını gerçekleştiren esnafımıza ve şenlik boyunca yöresel ürünlerimizden nasiplenen Bursalılar ve Bursa'da Yaşayan Hemşerilerime şükranlarımı sunuyor ve teşekkür ediyorum. Biz dernek yöneticilerinin sosyal sorumluluk projelerini kamuoyuna duyuran ve her davetimize katılarak bizleri onurlandıran agazete teşekkürler” diye konuştu.

Mudanya Belediye binasında test ve incelemeler başlatıldı Mudanya Belediye binasında test ve incelemeler başlatıldı