Gökhan GÜNDOĞDU

Bursa’da ‘Sağlıklı Doğal Bir Yaşam’ sloganı ile yola çıkan Glovital Bitkisel Ürünler, 2020 yılına girerken Nilüfer’den sonra 2. şubesini Fomara Meydanı’nda açtı. Açılış sonrası gazetemize bir değerlendirme yapan Glovital Bitkisel Ürünler işletmecisi Tolga Kanbur, ilk şubelerini 2015 yılında açtıklarını, bu süre zarfında bitkisel ürünler konusunda ve  reklamcılık sektöründe araştırmalar yaparak güçlü bir ekip ile 2. şubelerini Osmangazi’de Fomara gibi merkezi bir yerde açtıklarını belirtti. Aktar ve baharatçılık sektörüne yeni bir soluk getirmeye karar veren Tolga Kanbur, “Gelişen ve hızla büyüyen Bursa’da modern aktarlar açmaya devam edeceğiz. Bunun yanı sıra reklamcılık sektörüne de girdiklerini belirten Tolga Kanbur, devir artık internet, e-ticaret devri, burada büyük bir pasta var ve biz de bu pastadan büyük bir pay almak istiyoruz. vizyonu ve  misyonu olan bir şirketiz, bunun için 2. Şubemizi güçlü bir ekiple açtık, reklamcılık sektöründe deneyimli olan 4 kişilik bir ekibimiz ve iş ortağımız var. Şifa paketi ekibi; Murat Uslu, Tuğba Kul, Gökhan  Kasap  ve  Ramazan Yılmaz” dedi. Kanbur, bu sektörde yeni projeler geliştirerek, öncelikle yurt içinde bayilikler verileceğini ve yurt dışında da büyümek istediklerini belirtti.

HER DERDİN DEVASI BURADA
Kendi markamıza ait ürünlerle Türkiye’de büyüyeceğiz. %100 bitkisel ürünlerle müşterilerimize çözümler sunuyoruz. Şu anda eczane, aktar ve e-ticaret sitelerimizde  birçok kalemde kendi üretimimizi yaptığımız ürünler satışa sunulmaktadır. Bunların aralarında 4 adet yüksek satış  oranına sahip ürünler bulunmaktadır. Glohem; hemoroid tedavisinde kullanılan içeriğinde  at kestanesi, altın otu, civan perçemi, sinameki ve at kuyruğu otu bulunan set olarak krem ve kapsülü ile kullanılan bitkisel bir üründür. Glukozamin; eklem ağrılarının tedavisinde kullanılan içeriğinde glukozamin kondroitin, MSM bulunan bitkisel bir üründür. Deve dikeni ve enginar seti; karaciğer yağlanması, toksinlerden  arınması  ve tedavisinde kullanılan içeriğinde set olarak deve dikeni ve enginar kapsülü bulunan bitkisel bir üründür. GlokonX; konjak bitkisinden üretilen zayıflamaya ve kilo vermeye yardımcı olan form çayıdır.

Göl Yazıevi'nin konuğu Serdar Uslu Göl Yazıevi'nin konuğu Serdar Uslu

TÜM ÜRÜNLERİMİZ BAKANLIKTAN ONAYLI
Açılış sürecinde desteklerini bizden esirgemeyen; Ak Parti Bursa İl Başkanlığı’na, MHP Bursa, AK Parti ve MHP Osmangazi İlçe Başkanlıkları’na, Genç Parti Bursa İl Başkanlığı’na, Kuğu Matbaa’dan Nihat Karaman’a, Ber-Yap Elektrik’ten Burak Karadaş’a çok teşekkür ederiz. Geniş ürün yelpazesi ile hizmet veren Glovital Bitkisel Ürünler açılan Merkez Fomara Şubesi’nin tüm Bursa’ya hayırlı olmasını diliyoruz.

Tolga Kambur kimdir?
Glovital Bitkisel Ürünler Reklamcılık Paz. San. ve Tic. Ltd. Şti. işletmecisi Tolga Kanbur 1985 yılında Bursa’da doğdu. Uludağ Üniversitesi Moda Tasarım ve Tekstil bölümünü bitirdikten sonra hazır giyim perakende sektöründe çeşitli kurumsal firmalarda 12 yıl mağaza yöneticiliği yaptı. 2015 yılında kayınbiraderi Ömer Mert Örs’ün desteği ve tavsiyesi ile bitkisel ürünler  pazarına girdi. 2015 yılında başladığı bu serüvene 2019 yılı sonunda 2. şubesini açarak devam ediyor. Gelecek yıllarda marka değerini yükseltecek projeler ve çok güçlü bir ekiple büyük işler yapacaklarını ve holdingleşme sürecine başlayacaklarını belirtti.