Erkan ŞEN

Kolumuza taktığımız saat demode mi oldu? Bu soruyu Pırlant Saat'in işletme sorumlularından Selvi Küçük'e sorduk. Saatin hiçbir zaman demode olmayacağını dile getiren Küçük, “Saat hem kadında hem erkekte güzel bir aksesuardır” dedi ve ekledi: "Kişiliğinizi ön plana taşıyan özel bir üründür. Bir ortama girdiğinizde, karşınızdaki insanın direkt kolunuza bakması ve saatinize güzel yorumlar yapması sizi onurlandırır ve bu durum vazgeçilmez bir parçanız yapar kolunuzdaki saati çünkü o artık bir aksesuar değil kişiliğinizin aynasıdır."

SATIŞLARDA AZALMA YOK

Saat satışlarının geçmişe nazaran daha iyi olduğuna vurgu yaparak açıklamasına devam eden Küçük, "Geçtiğimiz zamanlara göre baktığımızda satışlar çok daha iyi aslında. Nedeni ise güzel bir aksesuar olması… Günümüzde artık insanın bir tane saati yok, birkaç tane saati var. Artık insanlar her seferinde yeni bir ürün gördüğünde onu almak için planlar yapıyor. Saat kullanmasını seven insanların en az 7-8 tane saati var, buna biz şahidiz" ifadelerini kullanarak, saate verilen paranın boşa gitmediğini savundu.

Kıyafete göre

Her ay saat alan müşterileri olduğundan bahseden Selvi Küçük, "Bakımına özen gösteren bir kişi kıyafetinin renklerine göre saat taşır. Demode değil saat kullanmak. Bir saat hiçbir zaman demode olmaz, işe yarayan bir aksesuardır sonuçta" açıklamasında bulundu.