Olay, Pazar günü saat 17.00 sıralarında, Osmangazi ilçesi Altınova Mahallesi'nde meydana geldi. Yusuf Yiğit, önünden geçtiği hurdacı dükkanında bir motosiklet gördü. Motosikletin kendisine ait olduğunu iddia eden Yiğit, hurdacı N.Ö.'ye nereden aldığını sordu. Yiğit, motosikleti isteyince tartışma çıktı. Esnafın araya girmesiyle olay yerinden ayrılan Yiğit, bir süre sonra geri dönünce yine tartışma çıktı. Tartışma sırasında belindeki tabancayı çeken N.Ö., Yusuf Yiğit'e 3 el ateş etti. Vücuduna 2 kurşun isabet eden Yusuf Yiğit, kaçmaya çalışırken yaklaşık 50 metre sonra yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen ambulansla bir özel hastaneye kaldırılan Yusuf Yiğit, tüm çabalara karşın kurtarılamadı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, N.Ö. ile olay anında yanında bulunan oğlu O.Ö.'yü (31) gözaltına aldı. 


TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen N.Ö., çıkarıldığı mahkemece ‘kasten adam öldürmek’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. N.Ö.'nün oğlu O.Ö. ise serbest bırakıldı. (DHA)

Mudanya’da polis uyuşturucuya göz açtırmıyor Mudanya’da polis uyuşturucuya göz açtırmıyor